Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ECOOKING

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ECOOKING

Ecooking

Ecooking er et dansk brand, der blev etableret i 2005 på baggrund af et personligt behov for hudplejeprodukter, der kunne løse specifikke problemer for grundlæggeren Tina Søgaard. Faktisk startede det hele hjemme i Tinas køkken, hvor hun lavede produkter, der kunne hjælpe på hendes egen hud. Derfra spredte det sig som ringe i vand, Tinas omgangskreds begyndte nemlig at efterspørge produkter, der kunne hjælpe på deres hudproblemer. Og det var begyndelsen på Ecooking.

Dansk og økologisk hudpleje fra Ecooking

Ecooking er dansk hudpleje, som er dansk produceret med hensyn til miljøet. Ecooking er en hudplejeserie, med økologiske og naturlige ingredienser, som ikke går på kompromis med noget som helst. Det er kvalitet hele vejen igennem.

Hudpleje uden parabener og parfume

Noget af det, der er så fantastisk ved Ecooking er blandt andet, at der kun bliver anvendt 100% rene økologiske og naturlige olier, og det er kun de bedste råvarer der bliver tilsat produkterne.

Ecooking produkterne indeholder for eksempel 100% æteriske olier, duftudtræk og ekstrakter, vitaminer og mineraler, antioxidanter osv. Ecooking er desuden vegansk, dog er der tilsat bivoks i Mulitblam og Lip balm.

En anden faktor, der gør Ecooking fantastisk er, at gennemsigtighed. Det var vigtigt for Tina at produkterne var nemme at forstå, hvorfor en ansigtscreme til dagsbrug hedder en dagcreme, simpelt og til at forstå. Derudover står der på alle produkterne præcis hvad de indeholder.

Naturlig hudpleje til kvinder og mænd

Ecooking består af en række hudplejeprodukter til både kvinder og mænd. Til kvinder finder du blandt andet den meget populære multi oil, som kan bruges hvor du er ekstra tør, som hårkur, til barbering og meget andet. Derudover kan du finde sera, cremer, sæber osv. Alt hvad du skal bruge i din daglige hudplejerutine.

Ecooking har dog også lavet en række produkter til mænd, her finder du blandt andet skægolie, rensegel, og sæbe.

Ecooking bliver uden tvivl dit nye favoritbrand, bestil i dag!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.