Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TANDTRÅD

Det er aldrig for sent at begynde at bruge tandtråd. Vil du gerne forbedre din mundhygiejne og undgå huller, er det bare om at komme i gang! Giv din tandtråd en chance og se hvor hurtigt det at bruge tandtråd kan blive en helt naturlig vane for dig. Brug tandtråd mindst én gang om dagen, gerne inden du skal i seng. På den måde er du sikker på at dine tænder er helt rene inden du lægger dig til at sove.
Når du bruger tandtråd så sørger du samtidig for at fjerne de madrester, plak og bakterier som gerne vil sætte sig fast i de smalle mellemrum mellem tænderne. Din tandtråd kan derfor hjælpe dig med at nå de steder som tandbørsten ikke kan nå, og brugen af tandtråd giver generelt en bedre mundhygiejne og dermed også bedre ånde. Din tandtråd er en blid form for daglig tandrensning.

Hvilken type tandtråd er bedst?

Du kan bruge forskellige typer af tandtråd når du skal rense dine tænder. Brug f.eks. en lille dental stick, også kaldet tandstik, som er nem at have i tasken og finde frem efter et måltid. Med en tandstik kan du hurtigt give dine tænder en overfladisk rensning og være sikker på du ikke har det klassiske spinatblad eller birkes siddende mellem fortænderne.
Du kan også bruge tandtråd som en lang rulle af tråd som du kan brække af i mindre stykker. Brug gerne en del tandtråd til at nå hele vejen rundt munden. Afhængigt af hvor snavset dine tænder og tandkød er, og hvor mange madrester der sidder i klemme mellem tænderne, skal du bruge flere stykker tandtråd og skifte til et nyt rent stykke tandtråd når det første bliver synligt urent.
Du kan også bruge tandtråd på holder. Flere tandtråds producenter som Oral B og Jordan, har lavet tandtråd som sidder fast på et lille smart håndtag for at gøre det nemmere at nå rundt i hele munden.

Hvordan bruger man tandtråd?

Det er en god ide at anvende tandtråd efter tandbørstning for at få det sidste snavs og plak fjernet fra tænder og tandkød.
Uafhængigt af hvilken type tandtråd du bruger kan du starte fra den ene side af munden og bevæge dig mellemrum for mellemrum mod den anden side. Start med tænderne i overmunden og ryk tandtråden i små savende bevægelser. Pas på med at presse for hårdt op i tandkødet så det bløder. Slut af i undermunden og sørg for at rense hvert eneste mellemrum i munden.
Har du særlige spørgsmål til hvordan du bedst anvender tandtråd, så spørg din tandlæge eller tandplejer til råds.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus