Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ORAL-B

Oral-B

Oral B er verdensledende inden for tandbørster. Men Oral-Bs eventyr startede faktisk tilbage i 1950, hvor Dr. Robert Hutson designede en tandbørste. Det var også ham der senere fandt på navnet Oral-B, den første tandbørste hed “Oral-B 60”, fordi den havde 60 hår. I 1984 blev Oral-B en del af Gillette. Braun, som også var en del af Gillette på et tidspunkt, brugte Oral-Bs brand til at lave elektriske tandbørster. Siden 2006 har Oral-B dog været en del af Procter & Gamble, som også ejer brands som for eksempel Pampers, Always og Olay.

HVORFOR VÆLGE EN ORAL-B TANDBØRSTE?

Hvis du ikke vil gå på kompromis med din mundhygiejne og din tandpleje, er Oral-B valget for dig. Tandbørste markedet er stort, og valg af tandbørste kan derfor godt være svært. Oral-B kan både tilbyde almindelige tandbørster og elektriske tandbørster. Det er et spørgsmål om temperament og vane.

BILLIGe ORAL-B produkter

Her på siden kan du finde Oral-B billigt. Vi har et bredt sortiment fra Oral-B, der passer til alle behov. Vi har blandt andet forskellige slags tandtråd, i forskellige tykkelser og smagsvarianter. Derudover kan vi tilbyde vores medlemmer et hav af forskellige tandbørster, afhængig af om man ønsker en hård eller blød tandbørste. Ligesom valget af tandbørste kan variere meget fra person til person, gør det samme sig gældende når det kommer til tandpasta. Derfor har vi mange forskellige variationer, både til børn og voksne.

Nogle mennesker foretrækker også at bruge mundskyl efter tandbørstningen. Det giver en frisk og ren følelse i munden i lang tid - og bedre ånde. Dem finder du også billigt her på siden.

Vi har desuden elektriske tandbørster til børn og tandbørstehoveder til voksne her på siden, og til meget favorable priser. Nu er der altså ingen undskyldning for at gå på kompromis med tandplejen, når du kan købe Oral-B så billigt som du kan her.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus