Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TØRSHAMPOO

Der er mange positive ting at sige om tørshampoo. Tørshampoo kan sørge for, at du kan springe en hårvask over, hvilket i sidste ende resulterer i et sundere hår, da noget af det mest voldsomme vi udsætter vores hår for i hverdagen, sker i form af glatning, krølning, hårtørring osv. Tørshampoo kan bruges direkte i tørt hår, og sørger for, at dit hår ikke synes eller føles fedtet. Som en ekstra bonus, tilfører de fleste tørshampooer også volumen til håret, som er en ekstra lækker bonus ved produktet.

HVAD ER TØRSHAMPOO?

Tørshampoo er, som navnet antyder, en tør form for shampoo. Tørshampoo består af en pulver- eller pudder lignende konsistens, der sprøjtes i hovedbunden. Tørshampooen vil herefter absorberer fedtet fra hårstråene, så håret efterlades som var det nyvasket. Det er altså en shampoo, der er helt tør med det samme produktet kommer i håret.

Tørshampoo er også ideel til, når man er på farten, på ferier, til festivaler eller andre steder, hvor det at få vasket hår måske ikke er helt nemt. Start med at sprøjte tørshampooen i tørt hår. Det er vigtigt at håret ikke er svedigt eller vådt, men HELT tørt. Hold sprayflasken ca. 20-30 cm fra hovedbunden, og husk at det er bedre at sprøjte lidt for lidt end lidt for meget i håret ad gangen. Når du sprøjter tørshampooen i, skal det gøres i baner i håret. Det vigtigste område er den del af håret der er længst fremme, hvis du sætter håret op i en frisure bagefter. Når tørshampooen er sprøjtet i håret, skal det siddet et øjeblik. Vent gerne 1 minut. Herefter griber du børsten og reder håret igennem, så produktet bliver fordelt. Og vupti, du er klar til at gå ud af døren.

TØRSHAMPOO TIL BRUNETTER OG LYSHÅREDE

Om du er mørkhåret eller lyshåret, så kan du være sikker på at finde en tørshampoo her på Luxplus, som passer til din hårfarve. Er du lyshåret er det intet problem for dig at benytte de tørshampooer, som har den naturligt lyse pulverfarve, da det blot vil få dit hår til at syne en anelse lysere i hovedbunden. Er dit hår derimod mørkt, kan det være fordelagtigt at bruge en tørshampoo med en tilsat mørk farve, så du undgår det hvide/lyse skær som en almindelig tørshampoo kan tilføre håret. Dette betyder dog ikke at mørkhårede ikke kan bruge en almindelig tørshampoo, men er man mørkhåret og benytter en tørshampoo som er lys, skal man blot være opmærksom på sin dosering af produktet. Påfører du en passende mængde lys tørshampoo, kan du let rede produktet ud i håret, så det ser fint ud, uden at der forekommer de hvide plamager.

TØRSHAMPOO TIL FLADT OG TYNDT HÅR

Er dit hår fra naturens side ikke udstyret med så meget volumen, så kan du roligt gribe tørshampooen for at få tilført et flot og naturligt løft til håret. Bruger du din tørshampoo meget ofte, så husk blot, at få vasket hovedbunden grundigt i forbindelse med hver hårvask, så du får renset de gamle tørshampoo rester grundigt ud, så er din hovedbund klar igen.

TØRSHAMPOO BATISTE

Rigtig mange brands har lavet tørshampoo, men der er dog et der har gjort sig ekstra bemærket, og det er tørshampoo fra Batiste. Batiste må siges at være det mest farverige brand inden for tørshampoo. Man kan få mange forskellige udgaver, som hver dufter af noget forskelligt. Men det er naturligvis ikke kun Batiste du finder billigt her på siden. Vi har også tørshampoo fra nogle af de største frisør brands i verden såsom Chi og Tresemmé.

Find et fantastisk og billigt udvalg af mange fine tørshampooer her på Luxplus og få rene lokker og mere volumen i løbet af et øjeblik. Bestiller du dine favoritter inden kl 15.00 kan du få dine vare leveret allerede dagen efter.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus