Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TØRSHAMPOO

Der er mange positive ting at sige om tørshampoo. Tørshampoo kan sørge for, at du kan springe en hårvask over, hvilket i sidste ende resulterer i et sundere hår, da noget af det mest voldsomme vi udsætter vores hår for i hverdagen, sker i form af glatning, krølning, hårtørring osv. Tørshampoo kan bruges direkte i tørt hår, og sørger for, at dit hår ikke synes fedtet. Som en ekstra bonus, tilføjer de fleste tørshampooer også volumen til håret.

Hvad er tørshampoo?

Tørshampoo er egentlig bare hvad ordet er. Tørshampoo er et hårprodukt i en slags pulver/pudder form der sprøjtes ud i håret og som absorberer fedtet, så håret efterlades som var det nyvasket. Det er altså en shampoo der er tør.

Tørshampoo er også ideel til når man er på farten, på ferier, til festivaler eller andre steder, hvor det at få vasket hår måske ikke er helt nemt. Start med at sprøjte tørshampooen i tørt hår. Det er vigtigt at håret ikke er svedigt eller vådt, men HELT tørt. Hold sprayflasken ca. 20-30 cm fra hovedbunden, og husk at det er bedre at sprøjte lidt for lidt end lidt for meget i håret. Når du sprøjter tørshampooen i, skal det gøres i baner i håret. Det vigtigste område er den del af håret der er længst fremme, hvis du sætter håret op i en frisure bagefter. Når det har siddet lidt, skal det børstes ud igen, helst med en skånsom børste, for at passe ekstra på håret. Og vupti, du er klar til at gå ud af døren.

Tørshampoo Batiste

Rigtig mange brands har lavet tørshampoo, men der er dog et der har gjort sig ekstra bemærket, og det er tørshampoo fra Batiste. Batiste må siges at være det mest farverige brand inden for tørshampoo. Man kan få mange forskellige udgaver, som hver dufter af noget forskelligt. De har også lavet tørshampoo som egner sig specielt til lyshårede og ligeså til brunetter.

Men det er naturligvis ikke kun Batiste du finder billigt her på siden. Vi har også tørshampoo fra nogle af de største frisør brands i verden såsom Chi og Tresemmé.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.