Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Batiste tørshampoo

Batiste - Verdens bedste tørshampoo!

Af Luxplus
Så er det sagt - Batiste er verdens bedste tørshampoo. Er du træt af at vågne op med fedtet hår hver dag, er Batiste tørshampoo løsningen.

Træt af fedtet hår?

Kender du det at man vasker hår om morgenen, og så allerede om eftermiddagen er ens hår blevet helt fladt og fedtet? Eller at du føler dig nødsaget til at vaske hår nærmest hver dag fordi dit hår bliver så fedtet at se på, og du vågner hver dag med helt slasket morgenhår.

Jeg kender det. Jeg er typen der må stå tidligt op hver dag for at nå en hårvask, dvs. det var jeg. For jeg har heldigvis fundet en lifesaver som på et par sekunder sparer mig for at vaske håret og samtidig giver mit forholdsvis tynde hår masser af volumen.

Jeg taler selvfølgelig om: tørshampoo! Intet mindre end en gave til fedtet hår! 

Der er efterhånden kommet rigtig mange tørshampoo på markedet fra mange forskellige mærker, og jeg har da også efterhånden fået testet mig igennem de fleste af dem, men jeg må alligevel indrømme at jeg har fundet min favorit i Batiste tørshampoo som ikke bare er god fordi den er så mega billig(!), den er, og bliver bare verdens bedste tørshampoo!


Hvad er tørshampoo?

Men hvad er tørshampoo egentlig og hvad gør det ved håret?

”Hemmeligheden” bag Batiste tørshampoo er risstivelse, talk og silica som trænger ind og affedter håret, men samtidig lægger det sig også som et usynligt lag på håret som får håret til at fylde meget mere. Udover at bruge tørshampoo til at fjerne fedtet fra håret, og dermed få håret til at se nyvasket ud igen, kan du derfor også spraye lidt tørshampoo i håret i løbet af dagen for at få håret piftet op med lidt fylde, og undgå at dit hår bliver fladt og sammenklasket efter en lang dag.

Skal du ud om aftenen, og har du ikke tid til et bad, er Batiste tørshampoo derfor også helt genial til at friske håret op og style med. 

Tip: Skal du ud at rejse, på festival til sommer eller et andet sted hen hvor en daglig hårvask måske ikke er lige inden for rækkevidde, er Batiste tørshampoo også et absolut musthave at have med i tasken!

Hvordan bruger jeg Batiste tørshampoo?

Du skal bruge din Batiste tørshampoo i tørt hår. Hold tørshampooen ca. 20 cm. fra hovedbunden og spray håret. Vent et øjeblik, og fordel derefter tørshampooen ud i hele håret ved at rede håret igennem med hænderne eller en børste. Derefter kan du style håret præcis som du ønsker.

Der skal ikke ret meget tørshampoo til før håret er frisk igen, så prøv dig lidt forsigtigt frem de første par gange indtil du har helt styr på mængden.


Batiste favoritter

Batiste Cherry

Batiste tørshampoo findes i et hav af varianter med rigtig mange lækre dufte. I forhold til duftene er min favorit Batiste Cherry som dufter sødt af kirsebær og som kommer i en vildt nuttet sprayflaske med små røde kirsebær på. Love it!

Batiste med farve

Ingredienserne i mange af Batiste tørshampoo serien kan godt give håret et hvidt skær, hvilket jo er super hvis du enten er afbleget eller naturlig blond (er du farvet blond, er Batiste også virkelig god til at skjule en irriterende udgroning), men har du mørkt hår vil jeg anbefale at prøve de farvede Batiste tørshampoo – enten Batiste Medium & Brunette Dry Shampoo til mørkt blondt eller brunt hår, eller Batiste Dark & Deep Brown Dry Shampoo til mørkebrunt hår.   

Batiste XXL Volume

Er du all in på masser af fylde og volumen til håret, er det Batiste XXL Volume du skal gå efter. Batiste XXL Volume tørshampoo kan ligesom de andre Batiste produkter opfriske håret, men denne her giver enormt meget volumen som holder længe. Den er perfekt til tyndt hår!

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem