Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BATISTE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BATISTE

Batiste

I 1970 lancerede Schwarzkopf brandet Batiste. Batiste består af en serie af tørshampooer, som giver håret nyt liv, og et friskt look på få sekunder! Batiste tørshampoo er fantastisk til at give dig følelsen af at have rent hår, uden du behøver at vaske det. Det er aldrig belejligt med fedtet hår, så Batiste tørshampoo kan redde dig hver gang. Batiste er et prisvindende brand, som har stor anerkendelse i den professionelle verden.

SÅDAN BRUGER DU BATISTE TØRSHAMPOO

Vi er især vilde med hvor nemt det er at bruge tørshampoo. Inden du sprøjter tørshampoo’en ind i håret, er det vigtigt at ryste dåsen grundigt. Husk at holde flasken i en afstand af 30 cm fra håret. Dernæst masserer du det godt ind i håret, og slutter af med at børste dit hår præcis som du plejer. For at opnå mere volumen i håret, kan du eventuelt løfte lidt op i håret og spraye tørshampooen ind under håret.

BILLIG BATISTE TØRSHAMPOO

Batiste er en tørshampoo, som til forskel fra mange andre tørshampooer, ikke lægger sig som et tørt lag på hårrødderne, men tværtimod genopfrisker det på en let og naturlig måde. Tørshampooen fjerner fedt og snavs fra håret, samtidig med at det tilføjer en lækker duft.

Håret bliver desuden nemmere at sætte, og får et stærkere hold ved styling. Batiste kommer i flere forskellige varianter. Dels nogle der indeholder en smule farve, for at camouflere produktet i håret. Og dels nogle med duft, hvorfor du bare skal finde ud af, om du er mest til Batiste Cherry, eller Batiste Tropical eller en af de mange andre varianter.

Batiste kan hjælpe med at reducere, hvor ofte du bliver nødt til at vaske hår, og samtidig give dig et frisk og glansfuldt hår look. Batiste kan derfor hurtigt blive din bedste ven, og så finder du det ovenikøbet billigt lige her på siden.

Så sig farvel til fedtet hår, og goddag til din nye Batiste tørshampoo.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.