Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BATISTE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BATISTE TØRSHAMPOO

Batiste

I 1970 lancerede Schwarzkopf brandet Batiste. Batiste består af en serie af tørshampooer, som giver håret nyt liv, og et friskt look på blot få sekunder! Batiste tørshampoo er fantastisk til at give dig følelsen af at have rent hår, uden du behøver at vaske det. Det er aldrig belejligt med fedtet hår, så Batiste tørshampoo er din ven i nøden hver gang. Batiste er et prisvindende brand, som har stor anerkendelse i den professionelle verden og som tilbyder et bredt sortiment af opfriskende produkter til håret. Med Batiste er det svært at have en dårlig hår dag. 

Sådan bruger du Batiste tørshampoo

Det vi især er vilde med ved Batiste er, hvor nemt det er at bruge deres tørshampoo. Det vil vitterligt ikke tage dig mere end få minutter før dit hår vil fremstå som var det nyvasket og så endda med ekstra volumen. 

Er det første gang du bruger Batiste så er der et par gode råd, du kan følge for at få mest muligt ud af din tørshampoo. 

1) Start med at rede dit hår igennem 

2) Ryst derefter dåsen grundigt så produktet er klar til brug

3) Hold din Batiste dåse ca. 20 cm fra håret og spray produktet mod hårrødderne 

4) Lad produktet sidde ca. et minut før du masserer produktet let ind i håret. 

5) Grib hårbørsten og red håret igennem så tørshampooen fordeler sig, så du ender med et naturligt resultat

- Og voila, dit hår er nu perfekt rent og lækkert helt uden brug af shampoo og balsam. 

Husk, at vil du ligeledes opnå volumen ved hjælp af din tørshampoo kan det være en fordel at løfte håret og spraye ind under håret, så vil du opnå en super smuk og misundelsesværdig fyldig manke. 

Billig Batiste tørshampoo

Batiste er en tørshampoo, som til forskel fra mange andre tørshampooer, ikke lægger sig som et tørt lag på hårrødderne, men tværtimod genopfrisker håret på en let og naturlig måde. Tørshampooen fjerner fedt og snavs fra håret, samtidig med at produktet tilføjer en lækker duft. Blandt sortimentet er der mange forskellige duftvarianter at vælge imellem, så her kan du frit vælge mellem mange lækre dufte af blandt andet kirsebær, blomster eller frisk citrus. Foruden de allerede nævnte fordele så gør Batiste det tilmed nemmere at style håret, da produktet tilfører et hold til håret, som gør det langt lettere at holde frisuren på plads. 

Batiste til mørkt eller lyst hår

Foruden de tørshampooer der kan bruges af alle kan du også få målrettede tørshampooer til mørkt eller lyst hår. Er du mørkhåret har du sikkert oplevet at en almindelig tørshampoo efterlader et hvidt skær i dit hår efter du har påført produktet. Nu har Batiste dog udviklet en række tørshampooer, som tilfører håret en anelse farve, så tørshampooen kamufleres. Den farvede variant kan desuden virke opfriskende på din hårfarve, både hvis du har et farvet hår eller fra naturens side er mørkhåret. Er du lyshåret vil det hvide skær fra de almindelige varianter ligeledes kunne fremhæve de lyse toner i dit hår.   

Foruden at fjerne fedt fra håret har Batiste nu udvidet deres sortiment med flere skønne tørshampoo produkter. Nu kan du blandt andet få tørshampooer, som henvender sig specifikt til at give dit hår mere volumen, eliminere frizz og tilføre fugt til et tørt hår. Alle disse goder får du foruden at tørshampooerne naturligvis stadig vil få dit hår til at fremstå rent og friskt. Det har aldrig været nemmere at få lækkert, fyldigt og rent hår. Se udvalget af tørshampoo fra Batiste her på Luxplus og få alle produkterne til billige penge.  

Sig farvel til fedtet hår, og byd din nye Batiste tørshampoo velkommen i dit hjem.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.