SPAR 20% PÅ ALT KLIK HER Min. køb 299,-

GRAVIDITETSTEST

Markedet for graviditetstests er stort, og testene fungerer meget forskelligt, både hvad angår testtidspunkt, aflæsningstidspunkt og i det hele taget måden, de skal bruges på. Læs videre
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

GRAVIDITETSTEST OG ÆGLØSNINGSTEST

Markedet for graviditetstests er stort, og testene fungerer meget forskelligt, både hvad angår testtidspunkt, aflæsningstidspunkt og i det hele taget måden, de skal bruges på. Det er derfor vigtigt, at du først og fremmest læser brugsanvisningen nøje.

Graviditetstest hvornår?

Graviditetstest måler tilstedeværelsen af HCG - et hormon der er til stede i urinen, når man er gravid. De fleste graviditetstest kan tages 4 dage før forventet menstruation. Du kan dog først forvente at få et svar der er 99% sikkert, hvis du tager testen på dagen, hvor menstruationen forventes. De fleste graviditetstest er indrettet således, at to streger betyder at du er gravid. Den ene af stregerne er en kontrolstreg, som viser at du har udført testen korrekt, og at testen fungerer, som den skal. Den anden streg måler indholdet af HCG i din urin. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at kontrolstregen er til stede ellers skal du tage en ny test.

Graviditetstests - sådan gør du

Når du anvender en graviditetstest er det optimalt, hvis du gør det om morgenen. På dette tidspunkt er din urin mest koncentreret og indholdet af HCG på sit højeste. Det er dog afhængigt af graviditetstesten, hvorfor du bør læse vejledningen grundigt. De fleste tests virker således, at du holder spidsen af graviditetstesten ind i urinstrålen et par sekunder. Du kan også urinere i en kop. Princippet er det samme. Når urinen har suget sig fast på staven, sættes graviditetstestens hætte tilbage på staven. På den måde undgår du at sprede bakterierne fra urinen. Lad graviditetstesten ligge i de minutter som er anvist på pakken, før du aflæser resultatet. Det er meget vigtigt, at du læser testresultatet indenfor det tidsinterval, som er anført i vejledningen. Lader du testen ligge for længe, er testen ugyldig. Ligeledes kan en en falsk graviditetstest vise, at du ikke er gravid, men rent faktisk er det. Dette sker ofte, hvis du tager testen for tidligt efter undfangelsen.

Billige graviditetstests

Hos Luxplus kan du finde billige graviditetstest fra mærker som Clearblue og Pasante. Clearblue laver både graviditetstest og ægløsningstest. Clearblue anvender ikke streger, men i stedet en lille skærm, som skriver direkte om du er gravid eller ej. Anvender du Clearblue, skal du orientere dig om, om timeglas-symbolet er til stede. Samtidig kan du få en test som viser, hvor mange uger siden befrugtningen fandt sted.

Det er bare at komme i gang med at teste. Bestil dine graviditetstests her på siden inden klokken 15.00 og få dem leveret lige til døren allerede dagen efter, så du hurtigt kan tage testen og finde ud af om du er gravid eller ej.

Den er god nok