Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

OUTLET

OUTLET - EKSTRA BILLIGT

Her på Luxplus outlet siden finder du vores i forvejen billige produkter til ekstra nedsatte priser. Det kan dreje sig om produkter vi kun har et stærkt begrænset antal tilbage af eller partivarer.

Online outlet

Når man shopper online, kan man gøre det præcis når det passer én, man kan gøre det hjemme fra sofaen, og der er aldrig kø. Vi har samlet et bredt udvalg af vores produkter, så du har mulighed for at finde makeup, hårplejeprodukter, hudplejeprodukter, produkter til hjemmet og meget mere til ekstra nedsatte priser.

Udsalg på billige produkter

Vi giver altid vores medlemmer lave priser på produkter og kendte brands, men her på siden, kan du finde produkter til endnu lavere priser.

Vi vil nemlig gerne give vores medlemmer endnu en grund til at handle hos os, men du skal være hurtig for at få fat i produkterne, for de bliver revet væk, og nogle af produkterne fås kun i et begrænset antal.

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen, og er ikke vist i forhold til tidligere Luxplus priser.Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus