Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KROPSOLIE

Her på siden finder du vores udvalg af olier til kroppen. For der findes næppe noget bedre end at forkæle kroppen med ekstra fugt, efter et langt og varmt bad. Det er nemlig også når huden stadig er lidt fugtig, at det er bedst at smøre olien på kroppen.

Mange har allerede styr på ansigtsolier, men kroppen bliver sjældent nævnt i forbindelse med olier, og det er en skam. Udover at kropsolie er meget fugtgivende, giver meget mere næring til kroppen end en bodylotion. Derfor er det også en rigtig god idé at bruge kropsolie, hvis man lider af tør hud.

Derudover har vi også samlet vores kropsolier med solfaktor i, som er optimale til sommer og ferier.

Bio-Oil til appelsinhud og strækmærker

Olier er dog ikke kun til ren velvære, eller det behøver de i hvert fald ikke. Bio-Oil er for eksempel rigtig god mod appelsinhud og strækmærker. Den mirakuløse olie har da netop også vundet priser for hvad den kan. Så hvis du døjer med appelsinhud eller strækmærker, kan det være en god idé at bruge Bio-Oil, og så kan man jo lige så godt smøre hele kroppen ind når nu man er i gang. Vi har Bio-Oil billigt, i forskellige størrelser, så der er til ethvert behov. Vi har for eksempel 60 ml, 125 ml og 200 ml, så det er bare om at komme tør hud, appelsinhud og strækmærker til livs.

Billig kropsolie

Her på siden finder du et stor udvalg af billige kropsolier til enhver smag og til ethvert behov. Vi har nemlig både den førnævnte Bio-Oil og en endnu billigere udgave fra DermaV10. Hvis du foretrækker mere eksklusive brands, kan du for eksempel prøve en kropsolie fra Elizabeth Arden eller Dr. Hauschka. Brands som Milkshake, Balm Balm, Cocoa Brown og Nuxe laver også kropsolier. Dem fra Nuxe har en smule perlemor i sig, som giver et flot gyldent look.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus