Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DERMAV10

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DERMAV10

DermaV10

DermaV10 er et engelsk beauty brand som producerer makeup og beauty og hudpleje produkter under mottoet: Love yourself for less. Konceptet bag DermaV10 er at designe hudpleje produkter, som henvender sig til kvinder der ikke kun går op i hvad beauty produkter indeholder, men også har en holdning til, hvad sådan nogle produkter skal koste. Produkterne fra DermaV10 er alle fremstillet af en høj kvalitet, og DermaV10s bestsellere er allerede blevet kendt og anmeldt af både bloggere og beauty eksperter verden over, som alle især er imponerede over DermaV10 cremernes gode kvalitet. 

Hudpleje produkter med kultstatus fra DermaV10

Og netop kvalitetsbevidstheden er en faktor som DermaV10 har bygget virksomheden op omkring. At producere produkter af høj kvalitet, hvilket bliver realiseret ved altid at holde nøje øje med om produktionen lever op til deres høje krav. En anden vigtig faktor for DermaV10 er at producere produkter der er til at betale, for alle. En prisfaktor som de selv siger skyldes, at deres kunder er så gode til at gøre reklame for deres produkter, at de kan spare mange penge på markedsføring. Og det er netop denne mund-til-mund fortælling som på rekord tid har udbredt kendskabet til DermaV10 på verdensplan og skabt kult produkter blandt de mange hudpleje, hårfarve, makeup, anti-aging og hårpleje produkter. 

Billig DermaV10

Deres sortiment er meget bredt, og det er tydeligt at DermaV10 gerne vil dække et bredt behov hos kunderne. Sortimentet består blandt andet af bodylotion, ansigtscremer, neglelakfjerner, øjencremer, hårfarve, glidecreme, styling produkter til håret, serum, mascara og ansigtsmasker og meget, meget mere. Folkene bag Dermav10 pønser altid på noget nyt og de mange fans venter hele tiden på at opleve hvilket nyt produkt der vil opnå kultstatus. Alt det og meget mere har vi naturligvis også hos Luxplus. Du kan købe produkter med store besparelser, så DermaV10 bliver endnu billigere end det er i forvejen.

DermaV10 er ikke testet på dyr. 

Ansigts- og kropspleje fra DermaV10

Oplever du eksempelvis at have mange irriterende og iøjnefaldende hudorme på næsen så kan du få nose stips fra DermaV10 som hurtigt kan hjælpe dig med at blive hudormene kvit. Du vil efter behandlingen med disse strips føle at huden omkring næsen fremstår meget renere og mere jævn, hvor de sorte hudorme er væsentligt reduceret. 


DermaV10 har udover nose strips også mange andre skønne produkter som vil tage sig rigtig godt af både ansigt, krop og hår. Prøv eksempelvis en af de uimodståelige body butters fra DermaV10, som er perfekt at forkæle sin krop med efter et langt varmt bad. De behagelige cremer kommer i dejlige konsistenser og efterlader huden hydreret med en skøn duft. Føler du at dit øjenområde trænger til lidt ekstra kærlighed, så kan du ligeledes få produkter som vil pleje den fine og tynde hud omkring øjnene, så du mindsker forekomsten af hævede øjne og rynker og fine linjer. 

Hårfarver fra DermaV10

Er det tid til at få farvet håret eller måske bare prøve en helt ny farve, så kan DermaV10 også hjælpe her. Brandet har nemlig udviklet en række super fine hårfarver, som hurtigt kan forvandle dit hår og dit udtryk til det som du ønsker. Hårfarver kan ofte være en dyr affære at få fingre i, men sådan er det ikke hos DermaV10. Her vil vi våge at påstå at alle kan være med til de små og overkommelige priser som vi tilbyder her på Luxplus. 


Har du trætte, tørre og ru fødder, så kan du ligeledes få de skønneste fodmasker fra DermaV10. Maskerne påføres på fødderne som et par sokker og skal derefter sidde på i ca 20 min. når fodmaskerne aftages vil fødderne føles bløde og hydrerede - en sand fornøjelse. Fodmaskerne er perfekte at bruge, når du trænger til et pusterum fra hverdagen, hvor du blot skal læne dig tilbage, slappe af og ikke forholde dig til andet end dit eget ve og vel.  

DermaV10 Rescue Oil

Et af vores bedst sælgende produkter fra DermaV10 er deres Rescue Oil, som fås i flere størrelser. Rescue Oil er en olie til kroppen, som egner sig perfekt til at reducere synlige ar og strækmærker. Rescue Oil indeholder blandt andet E-vitamin, mandel- og ferskenolie. Den kan desuden bruges som massageolie, eller til en meget tør eller solskadet hud.


Find alle herlighederne lige her på siden til meget billige priser. God shoppelyst! 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus