Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DERMAV10

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DERMAV10

DermaV10

DermaV10 er et engelsk beauty brand som producerer makeup og beauty og hudpleje produkter under mottoet: Love yourself for less. Konceptet bag DermaV10 er at designe hudpleje produkter, som henvender sig til kvinder der ikke kun går op i hvad beauty produkter indeholder, men også har en holdning til, hvad sådan nogle produkter skal koste. Produkterne fra Derma V10 er alle fremstillet af en høj kvalitet, og DermaV10s bestsellere er allerede blevet kendt og anmeldt af bloggere og beauty eksperter verden over, som alle især er imponerede over DermaV10 cremernes gode kvalitet.

Hudpleje produkter med kultstatus

Og netop kvalitetsbevidstheden er en faktor som DermaV10 har bygget virksomheden op omkring. At producere produkter af høj kvalitet, hvilket bliver realiseret ved altid at holde nøje øje med om produktionen lever op til deres høje krav. En anden vigtig faktor for DermaV10 er at producere produkter der er til at betale, for alle. En prisfaktor som de selv siger skyldes, at deres kunder er så gode til at gøre reklame for deres produkter, at de kan spare mange penge på markedsføring. Og det er netop denne mund-til-mund fortælling som på rekord tid har udbredt kendskabet til Derma V 10 på verdensplan og skabt kult produkter blandt de mange hudpleje, hårfarve, makeup, anti-aging og hårpleje produkter.

BILLIG DERMAV10

Deres sortiment er meget bredt, og det er tydeligt at DermaV10 gerne vil dække et bredt behov hos kunderne. Sortimentet består blandt andet af bodylotion, ansigtscremer, neglelakfjerner, øjencremer, hårfarve, glidecreme, styling produkter til håret, serum, mascara og ansigtsmasker og meget, meget mere. Folkene bag Dermav10 pønser altid på noget nyt og de mange fans venter hele tiden på at opleve hvilket nyt produkt der vil opnå kultstatus.
Alt det og meget mere har vi naturligvis også hos Luxplus. Du kan købe produkter med store besparelser, så DermaV10 bliver endnu billigere end det er i forvejen.
DermaV10 er ikke testet på dyr.

DERMAV10 RESCUE OIL

Et af vores bedst sælgende produkter fra DermaV10 er deres Rescue Oil, som fås i flere størrelser. Rescue Oil er en olie til kroppen, som egner sig perfekt til at reducere synlige ar og strækmærker. Rescue Oil indeholder blandt andet E-vitamin, mandel- og ferskenolie. Den kan desuden bruges som massageolie, eller til en meget tør eller solskadet hud.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.