Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ANSIGTSRENS OG SÆBE

Hudplejemarkedet for mænd er eksploderet i de seneste mange år, og der er dermed mange brands i alle prisklasser at vælge imellem. Her på siden har vi samlet alt det der hører under ansigtsrens og ansigtssæbe til mænd. Mange produkter fungerer for begge køn, men du finder også ansigtsrens specielt udviklet til mænd, og som giver dig den optimale rengøring af din hud. Mænd har en tendens til at have tykkere hud end kvinder, og har derfor andre behov, når det kommer til ansigtsrens.

Ansigtsrens til enhver hudtype

Når du skal købe hudpleje som mand generelt, skal du først finde ud af hvilken type hud du har. Når du er klar over dette, er det ikke så svært at finde et produkt, der passer til din hud, selv når du handler online. Her hos Luxplus finder du ansigtsrens til mænd til alle hudtyper, inklusiv specielt udviklede produkter til, når du vil vaske dit ansigt inden barbering og ansigtsrens for dig med skæg.
Har du ofte tør hud i ansigtet? Invester i en ansigtsrens, der ikke tørrer huden ud. Har du en tendens til en skinnende hud, der ofte føles fedtet, eller får du nemt uren hud? Så har du altså brug for en ansigtsrens der kan afhjælpe netop det problem, som du skal købe. Hvis du ofte føler at dit ansigt svier eller bliver rødt efter du har vasket det, skal du lede efter produkter, der er specielt udviklet til en sensitiv hud.

Hvis du tit får skægpest, eller har skæg, er der andre behov der skal tages i betragtning, når du skal finde en ansigtsrens der passer til dit behov. For at gøre barberingen nemmere og mere skånsom, kan det være en god ide at vaske dit ansigt først for blødgøre skæg, og du kan finde flere ansigtssæber til mænd med netop de egenskaber. Hvis du har skæg og leder efter en rens, der kan bruges til at rense både skæg og huden under skægget, kan du for eksempel prøve en af L'Oreals cleansing gels.

Ansigtsrens til mænd

I vores sortiment finder du mange af de bedste hudplejeprodukter til mænd på markedet, og på denne side kan du altså finde ansigtsrens til mænd. Du kan blandt andet købe ansigtsrens fra John Masters Organics, vi har flere produkter fra Clinique Men-serien, du finder et stort udvalg fra Loreal Men Expert og ansigtsrens til mænd fra Nivea. Udvalget er bredt, beslutningen er din.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus