Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

TEA TREE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TEA TREE

Tea Tree

Tea Tree er et brand som fremstiller produkter og hudpleje med Tea Tree Oil i en meget høj kvalitet. Tea Tree Oil har været et kendt naturmiddel blandt Australiens aboriginals gennem utallige generationer. Tea Tree olien kan bruges som en effektiv del af enhver hudpleje- og renserutine og er kendt for at kunne afhjælpe adskillige hudproblemer. 

Husk at 100% Tea Tree Oil ikke må bruges ufortyndet på huden. Skal du prøve et produkt med tea tree olie for første gang, er det en god ide at teste produktet på et lille hudområde for at se, hvordan din hud reagerer på produktet. Tea Tree oil er meget effektivt, men også en meget stærk æterisk olie, og bør derfor altid bruges med varsomhed. 

Tea Tree oil mod bumser

Det har længe været kendt at Tea Tree olie har en virkelig positiv effekt hvad angår bekæmpelse af bumser og uren hud. Bumser og akne kan være et stort problem for dem som lider af disse hudproblemer, og særligt unge mennesker i puberteten kan i særdeleshed være ramt af bumser og akne. Uren hud kan fylde utrolig meget med hensyn til det psykiske, hvorfor det også er vigtigt at finde et produkt, som kan afhjælpe hudproblemet. Tea Tree oil er kendt for sin bakteriedræbende effekt, som netop går ind og dræber de bakterier som ophober sig på huden og som danner bumser. Derfor er produkter og sæber med Tea Tree olie særligt effektive i behandlingen mod akne og uren hud. 

Tea tree olie mod lus, neglesvamp og som shampoo

Hvis du lider af uren hud, er det vigtigt at du får skabt en god renserutine hver morgen og aften så din hud bliver så fri for snavs og bakterier som muligt. Bumser kan opstå på grund af bakterieudvikling i tilstoppede porer, og derfor kan du med fordel vælge både sæber, cremer osv. med et tilpasset indhold af Tea Tree oil så dine produkter med Tea Tree olie dræber de bakterier som findes i dit ansigt. Rigtig mange har haft glæde af de effektive produkter med Tea Tree olie i kampen mod bumserne, så prøv dem allerede i dag, hvis du også vil være hudproblemerne kvit. 

Vil du ikke bruge produkter med Tea Tree olie i hele ansigtet, så kan du også sagtens bruge produkter med Tea Tree olie som et spot treatment. Du påfører simpelthen bare produktet direkte på det område, hvor udbruddet er opstået og lader på den måde produktet arbejde mere lokalt på huden. Brug eventuelt en vatpind til at duppe produktet på området, da du på den måde påfører produktet på mere hygiejnisk vis. 

Nogle tilføjer også et par dråber Tea Tree Oil til deres shampoo for at tilføre den en antibakteriel effekt, og Tea Tree olie har sågar vist sig at være meget effektiv til bekæmpelse af lus i håret. Tea Tree Oil er bakteriehæmmende og er naturens svar på effektiv hår- og hudpleje til dem som lider af uren hud.

Tea Tree olie til fødder

Som du nok kan fornemme ud fra ovenstående, så er Tea Tree et sandt multiprodukt som kan bruges til rigtig meget i forbindelse med den daglige pleje. Prøv eventuelt også de lækre fodmasker fra Tea Tree som du finder billigt her på siden. En fodmaske med Tea Tree hjælper med at nedsætte bakteriedannelsen på fødderne og vil efterlade huden super blød, ren og velplejet. Ved hjælp af den friske pebermynte duft vil du føle dig ekstra forfrisket efter en behandling med de skønne fodmasker. 

Foruden de nævnte produkter, hvor Tea Tree optræder, kan du blandt andet også finde håndsæbe, balsam og face wipes som indeholder den super aktive og effektive ingrediens. Prøv de lækre Tea Tree produkter på egen krop og bliv fri for uren hud og nyd en forfriskende og lækker følelse hver gang du bruger Tea Tree produkterne. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus