Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

TEA TREE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TEA TREE

Tea Tree

Tea Tree er et brand som fremstiller produkter og hudpleje med Tea Tree Oil i en meget høj kvalitet. Tea Tree Oil har været et kendt naturmiddel blandt Australiens aboriginals gennem utallige generationer. Tea Tree olien kan bruges som en effektiv del af enhver hudpleje- og renserutine og er kendt for at kunne hjælpe mod adskillige hudproblemer.
Husk at 100% Tea Tree Oil ikke må bruges ufortyndet på huden. Skal du prøve et produkt med tea tree olie for første gang, er det en god ide at teste produktet på et lille hudområde for at se hvordan din hud reagerer på produktet. Tea Tree oil er meget effektivt, men også en meget stærk æterisk olie, og bør derfor altid bruges med varsomhed.

Tea Tree Oil mod bumser

Det har længe været kendt at Tea Tree olie har en meget effektiv effekt på bumser og uren hud. Bumser og akne kan være et stort problem for dem som lider af disse hudproblemer, og særligt unge mennesker i puberteten er særligt ramt af bumser og akne. Tea Tree oil har en bakteriedræbende effekt som netop går ind og dræber de bakterier som ophober sig og danner bumser. Derfor er produkter og sæber med Tea Tree olie særligt effektive i behandlingen mod akne og uren hud.

Tea Tree olie mod lus, neglesvamp og som shampoo

Hvis du lider af uren hud, er det vigtigt at du får skabt en god renserutine hver morgen og aften så dit ansigt bliver så frit for snavs og bakterier som muligt. Bumser kan opstå på grund af bakterieudvikling i tilstoppede porer, og derfor kan du med fordel vælge både sæber, cremer osv. med et tilpasset indhold af Tea Tree oil så dine produkter med Tea Tree olie dræber de bakterier som findes i dit ansigt.
Du kan også forsigtigt duppe lidt Tea Tree olie direkte på bumsen med en vatpind for at bekæmpe bakterierne i at udvikle sig og fjerne bumsen så hurtigt som muligt.
Nogle tilføjer også et par dråber Tea Tree Oil til deres shampoo for at tilføre den en antibakteriel effekt, og Tea Tree olie har sågar vist sig at være meget effektiv til bekæmpelse af lus i håret. Tea Tree Oil er bakteriehæmmende og er naturens svar på effektiv hår- og hudpleje til dem som lider af uren hud.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.