SPAR 20% PÅ ALT KLIK HER Min. køb 299,-

GAVEÆSKER

En gaveæske med parfume udgør den perfekte gave til en hvilken som helst anledning, om det er en fødselsdagsgave, julegave, valentinsgave m.m. Læs videre
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

STORT UDVALG AF GAVEÆSKER MED PARFUME TIL MÆND

En gaveæske med parfume udgør den perfekte gave til en hvilken som helst anledning, om det er en fødselsdagsgave, julegave, valentinsgave m.m. Derfor har vi hos Luxplus ikke blot et stort udvalg af herredufte og aftershaves, vi har også et stort udvalg af parfume gaver til mænd. Uanset om du leder efter noget til den kræsne mand, eller ham der har alt, finder du en parfume gave hos os, som han med sikkerhed vil blive glad for.

Find den helt rigtige parfumegave til ham

En parfume kan man aldrig gå galt i byen med! Her på siden har vi samlet de mest populære parfumegaver til mænd. Der findes noget i enhver prisklasse, så alle kan være med. Gaveæskerne indeholder alt lige fra parfumebodylotion, shower gel og andre lækre forkælelsesprodukter. Fælles for duftene er, at de er som sendt fra himlen til mænd, der gerne vil gøre kvinderne bløde i knæene - for der er simpelthen ikke noget bedre end en velduftende mand! Så lad svigerfamilien give ham rødvin og sokker - og overrask ham i stedet med en parfumegave, der i sidste ende gavner jer begge. Udover at den heldige modtager kommer til at dufte godt med en parfumegave, så får du som køber også meget mere for pengene - især her på Luxplus!

Pssst… Vi forhandler også parfumegaver til kvinder. Se alle vores aktuelle gaveæsker til kvinder lige - her.

Køb billige parfumer til mænd online

På Luxplus har vi altid et kæmpe udvalg af billige gaveæsker med parfume til mænd. Vi forhandler alle de store og anerkendte brands. Du finder både de frække parfumer fra Playboy, de naturlige parfumer fra CLEAN, de klassiske fra Hugo Boss, de sporty parfumer fra Adidas og de eksklusive parfumer fra Paco Rabanne og Versace.

Den er god nok