Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CLEAN

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CLEAN PARFUMER

Clean

Clean er et parfumebrand, som inden for de sidste år har vundet stor anerkendelse for deres populære duftserier til både kvinder og mænd. Nøgleordene bag de mange parfumer, shower gels og Eau de Toilette er enkelhed, renhed og miljøbevidsthed. Clean parfumer er skabt og inspireret af naturlige dufte, som vækker positive følelser og minder hos den der bærer duften, og som dufter friskt, så du har en dejlig fornemmelse hele dagen.

Clean parfume til kvinder

I Clean serien af parfumer finder du populære dufte til kvinder, såsom duften af bomuld, frisk vasketøj, regn og mange andre skønne og rene dufte til kvinder. Clean parfumernes stilrene design er en æstetisk smuk oplevelse i sig selv, som passer ind på ethvert hjem. De klassiske hverdagsdufte, bliver man aldrig træt af og er derfor en række dufte man altid kan vende tilbage til. Nyd den friske og rene fornemmelse som de fine og unikke Clean parfumer vil tilføre. 


Clean mestrer sammensætningen af forskellige duftnoter til perfektion og ved lige, hvad der vil falde i god jord hos deres mange forbrugere. Er du en af dem der elsker de unikke dufte fra Clean, så er der et par tips som du kan skrive dig bare øret for at få mest ud af din nye yndlingsparfume. 


Skal din parfume kunne nydes af alle du går forbi hele dagen lang, så er det en god ide at være opmærksom på, hvor på kroppen du påfører din parfume. En parfume vil altid stige opad og dermed følge din naturlige kropsvarme. Derfor kan du med fordel spraye din Clean parfume på længere nede på kroppen, end du måske normalt ville gøre. Spray eventuelt ved knæhaserne, indersiden af dine arme og ved din maveregion. På den måde vil du sikre dig at din parfume kan duftes af andre i meget længere tid. 


Et andet godt tip at gå efter er opbevaring. Hver Clean parfume består af sine egne unikke duftnoter, som vi naturligvis ønsker at holde intakt, så parfumen dufter præcis som den skal. Sol, varme og fugtighed er ikke godt for din nye duft. Stil derfor ikke din parfume i direkte sollys og er der meget varmt på dit badeværelse vil vi anbefale at du finder en køligere placering i dit hjem til din nye parfume. Følger du disse enkle tips, vil det gavne din parfumes levetid væsentligt. 

Clean parfume til mænd

Til mænd har Clean skabt Eau de Toilette og deodorant i dufte som Clean Classic For Men edt eller Shower Fresh edt, som er fantastiske og rene dufte. Clean Showerfresh og Clean Classic findes også som deo stick, så du kan få din yndlingsduft til at række lidt længere. Duftene er klassiske herredufte med en sexet varm og lækker krydret duft til den sofistikerede og moderne gentleman.

Clean gaveæske

De mange skønne og billige Eau de Parfume, deo og Eau de Toilette fra CLEAN kommer i størrelserne 30 ml, 60 ml, eller 100 ml alt efter hvor meget Clean parfume du ønsker. Vi har også Clean gaveæsker med parfume og bodylotion. Med en billig Clean gaveæske har du en god gaveidé til både kvinder og mænd, som vil passe perfekt som fødselsdagsgave, julegave eller måske vært- eller værtindegave. Der er mange penge at spare på de klassiske kvinde- og herredufte så se dig omkring her på siden og find dem som du synes bedst om. 

Billig Clean parfume

Clean er parfume, skønhed, renhed og duftminder på flaske. Clean parfumer er 100% parabenefri, og er skabt med et hensyn til dyr og miljø, med en grundlæggende tanke om renhed og friskhed, som også navnet Clean hentyder til. Her på siden finder du vores udvalg af de lækre og populære Clean parfumer til en overkommelig pris, så du kan få nøjagtig den parfume du bedst kunne tænke dig.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus