Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CLEAN

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CLEAN PARFUMER

Clean

Clean er et parfumebrand, som inden for de sidste år har vundet stor anerkendelse for deres populære duftserier til kvinder og mænd. Nøgleordene bag de mange parfumer, shower gels og Eau de Toilette er enkelhed, renhed og miljøbevidsthed. CLEAN parfumer er skabt og inspireret af naturlige dufte, som vækker gode følelser og minder i en, og som dufter friskt, så du har en dejlig fornemmelse hele dagen. I Clean serien af parfumer finder du populære dufte til kvinder, såsom duften af bomuld, frisk vasketøj, regn og mange andre skønne og rene dufte til kvinder. Clean parfumernes stilrene design er en æstetisk smuk oplevelse i sig selv, som passer ind på ethvert badeværelse. De klassiske hverdagsdufte, bliver man aldrig træt og er en duft man altid kan vende tilbage til.

CLEAN PARFUME TIL MÆND

Til mænd har Clean skabt Eau de Toilette og deodorant i dufte som Clean Classic For Men edt eller Shower Fresh edt, som er fantastiske og rene dufte. Clean Showerfresh og Clean Classic findes også som deo stick, så du kan få din yndlingsduft til at række lidt længere. Duftene er klassiske herredufte med en sexet varm og lækker krydret duft til den sofistikerede og moderne gentleman.

CLEAN GAVEÆSKE

De mange skønne og billige Eau de Parfume, deo og Eau de Toilette fra CLEAN kommer i størrelserne 30 ml, 60 ml, eller 100 ml alt efter hvor meget Clean parfume du ønsker. Vi har også Clean gaveæsker med parfume og bodylotion. Med en billig Clean gaveæske har du en god gaveidé til både kvinder og mænd. Der er mange penge at spare på de klassiske kvinde- og herredufte.

BILLIG CLEAN PARFUME

Clean er parfume, skønhed, renhed og duftminder på flaske. Cleanparfumer er 100% parabenefri, og er skabt med hensyn til dyr og miljø, med en grundlæggende tanke om renhed og friskhed, som også navnet Clean hentyder til. Her på siden finder du vores udvalg af de lækre og populære Clean parfumer.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.