Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
AGDAdb

Clean Cashmere EdP- efterårets duft

Af blogger Camilla Vingaard
Kender du parfumerne fra Clean? Vi er vilde med dem! Clean Cashmere er uden tvivl en af vores yndlingsdufte til efteråret! Læs her hvorfor!

Månedens parfume dufter lidt af søndag, tyk sweater, varm kakao og HYGGE! 

Hvad er en god parfume? Det er lidt udefinérbart. For definitionen af ”god” er helt op til den enkelte. Når jeg vælger parfume, går jeg efter en krydret parfume. Jeg har faktisk en tendens til, nogle gange at købe mandeparfumer! Enkelte gange bliver jeg forført af en parfume til kvinder. 

Derfor er det rigtig atypisk, at jeg er faldet for denne måneds favorit! Det er nemlig en parfume der hedder Cashmere, lavet af Clean. Det lyder måske mærkeligt, men den dufter af en helt perfekt søndag! 

Synes du det lyder dumt eller decideret umuligt? Forestil dig at vågne op, til duften af helt frisk cashmere, og så ellers bare putte dig ind i det, og nyde en solskins søndag. Jeg vil i hvert fald gerne bruge mine søndage i ren cashmere! 


Clean parfume - Hvornår kan den bruges?

Denne parfume egner sig perfekt til en dag derhjemme, til familie fødselsdag og i særdeleshed et outfit i pastelfarver. Det er en frisk duft, der i den grad har identiteten af at være feminin, blød og rolig. Den dufter af overskud og hygge. Det er klart en hverdags parfume, og er, efter min mening, alt for mild til fx. at tage på, når man skal en tur i byen. Men dens mildhed, er også dét der gør den så alsidig. 


Eau de Parfume

Jeg har selvfølgelig gemt det bedste til sidst. For denne duft er en Eau de Parfume. Det betyder, at det er en koncentreret parfume, der holder HELE dagen, og du behøver kun ét eller max to sprøjt. Den er kraftigere i duften end en Eau de Toilette, og det er også derfor den godt kan dufte lidt kraftig, lige når du har taget den på. Det gode er til gengæld, at dette er en parfume du kan have glæde af i MEGET lang tid, da den jo dermed er super drøj i brug.

Det kan generelt godt svare sig, at købe en koncentreret parfume, netop fordi de er kraftigere i duften, de kræver ikke så mange sprøjt, og du behøver ikke at opfriske duften i løbet af dagen. De er lidt dyrere end en Eau de Toilette, men det skyldes netop at det er en koncentreret duft og den er altså ikke fortyndet, som en Eau de Toilette er. Det er penge der er givet godt ud, for du slipper for at købe en ny parfume så ofte. 

Så leder du efter en feminin duft, der emmer af overskud og bløde toner af lavendel, så er Clean Cashmere parfumen din næste parfume! Jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde købet. 
Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem