Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

EAU DE PARFUME

Eau de Parfume, som bliver forkortet EdP, er en af de mest populære former for dufte. EdP holder i længere tid på kroppen end Eau De Toilette og Eau de Fraiche, fordi den indeholder 15-20% duftolier og aromatiske forbindelser, som er flere end EdT og EdF. Prisen på EdP er derfor også typisk højere, fordi den er mere ren. Næsen mødes først af topnoterne, og derefter af hjertenoterne, som er de noter EdP fokuserer på. Det er grunden til, at halvdelen af duften går tabt efter et par timer, mens resten holder i op til 24 timer.

Få parfume til at holde længere

For at få en EdP til at holde længere, kan man for eksempel sprøjte parfumen steder på kroppen, hvor der er varmt. Det kan for eksempel være mellem brysterne, på håndleddene eller på indersiden af albuerne. Mange foretrækker desuden at sprøjte Eau de Parfum i håret eller på tøjet, hvilket også kan være med til, at få duften til at holde længere. Dog skal man passe på med at spraye EdP på sart tøj såsom silke, da det kan efterlade skjolder.

Billig Eau de Parfum til kvinder

Hos Luxplus har vi et stort udvalg af Eau De Parfum dufte til kvinder til meget fordelagtige priser. Vi sørger for altid at have de mest populære parfumer, så du med garanti kan finde en ny yndlingsparfume, eller spare penge på din nuværende yndlings EdP. Det er forskelligt hvor meget du kan spare, når du køber en parfume hos Luxplus, men et er sikkert - du kan købe mange forskellige og billige Eau de Parfum dufte.

EdP til alle slags kvinder

Så om du foretrækker en EdP duft der er krydret, sensuel, fuld af blomsternoter eller mere syrlige noter, har vi noget der vil behage din næse.

Vi giver dig mulighed for at dufte dejligt året rundt, og med vores priser kan du tillade dig at dufte af en ny parfume dagligt, hver uge eller hver måned - det er op til dig!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus