Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

EAU DE COLOGNE

Eau de Cologne, EdC, er fransk, og betyder kølnervand, fordi man i Köln oprindeligt udtrak forskellige natur dufte fra alkohol. Oprindeligt indeholdt parfumen eller duftvandet olier af citron, appelsin, bergamot, rosmarin og orangeblomst.

Eau de Cologne indeholder kun 4-8 % aromatiske forbindelser, også kaldet duftolier. Det er mindre end Eau de Toilette, som indeholder 5-15 % og også mindre end Eau de Parfum, som indeholder 10-20 % aromatiske olier. Den eneste duft der er mildere end Eau de Cologne, er aftershave. EdC holder typisk 2-3 timer, på grund af den milde koncentration af duftolier, hvorfor det typisk også er billigere at købe Eau de Cologne frem for EdT eller EdP. EdC bliver tit forbundet med noget, mænd bruger efter barbering i stedet for aftershave. Til kvinder er EdC dog rigtig god, hvis man ønsker en naturlig og let duft, der ikke virker altoverskyggende.

Hos Luxplus kan vi give dig Eau de Cologne billigt. Hvor meget du kan spare på parfume hos os er forskelligt, men vi kan garantere, at der er penge at spare. Så nu er der altså endnu en rigtig god grund til at købe en parfume i form af Eau de Parfume, Eau de Toilette eller af Eau de Cologne. Giv dig selv lov til at dufte godt hele året.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK