Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

EAU DE COLOGNE

Her på siden kan du finde vores udvalg af lækre Eau de Cologne dufte til kvinder. EdC er meget mild og let i duften, og mange foretrækker derfor at bruge EdC om sommeren. Du kan også sagtens benytte en EdC om vinteren, hvis du ikke ønsker at dufte for parfumeret. Du kan også vælge at bruge en EdC til hverdag og en EdT eller EdP til aftenbrug.

Hvad er eau de cologne?

Eau de Cologne, EdC, er fransk, og betyder kølnervand, fordi man i Köln oprindeligt udtrak forskellige naturdufte fra alkohol. Oprindeligt indeholdt parfumen eller duftvandet olier af citron, appelsin, bergamot, rosmarin og orangeblomst.

Eau de Cologne indeholder kun 4-8 % duftolier, også kaldet aromatiske forbindelser. Det er mindre end Eau de Toilette, som indeholder 5-15 % og mindre end Eau de Parfum, som indeholder 10-20 % aromatiske olier. Den eneste duft der er mildere end Eau de Cologne, er aftershave. EdC holder typisk 2-3 timer, på grund af den milde koncentration af duftolier, hvorfor det typisk også er billigere at købe Eau de Cologne frem for EdT eller EdP. EdC bliver tit forbundet med noget, mænd bruger efter barbering i stedet for aftershave. Til kvinder er EdC dog rigtig god, hvis man ønsker en naturlig og let duft, der ikke er altoverskyggende.

Hos Luxplus kan vi give dig Eau de Cologne billigt. Hvor meget du kan spare på dufte hos os er forskelligt, men vi kan garantere, at der er penge at spare. Så nu er der altså endnu en rigtig god grund til at købe en parfume i form af Eau de Parfume, Eau de Toilette eller af Eau de Cologne.

Hvilken duft ønsker du?

Hvis en EdC bliver for mild til dig, eller du ikke kan finde en favorit i vores sortiment, kan du øverst i menuen finde både Eau de Toilette og Eau de Parfume. Udvalget i disse kategorier er større, og du kan med garanti finde en ny yndlingsduft her. Giv dig selv lov til at dufte godt hele året.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.