Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

EAU FRAICHE

Eau Fraiche skiller sig lidt ud fra mængden af dufte. For det første indeholder den kun 1-3 % aromatiske forbindelser, også kaldet duftolier. For det andet, og det der gør, at den adskiller sig en del fra andre parfumer er, at den er baseret på olie i stedet for alkohol. Eau Fraiche er meget svag i duften, lidt a la eau de cologne, men er ved at overtage efter netop EdC.

Eau Fraiche er perfekt til sommervejr, fordi den ikke indeholder alkohol som andre parfumer. Den udtørrer nemlig huden mindre, og man undgår de misfarvninger, som man kan få af alkoholbaserede parfumer når man opholder sig i solen. Derudover er Eau Fraiche også mild, på grund af den lave koncentration af duftolier, og den plejer huden samtidig med at man dufter godt.

Eau Fraiche er også velegnet til folk der ikke kan tåler Eau de Toilette eller Eau de Parfume, da den er baseret på olier i stedet for alkohol. Eller til folk der gerne vil have en mere “naturlig” duft.

Hos Luxplus kan du købe velduftende eau Fraiche billigt. Vi har både parfumer og deodoranter i Eau Fraiche udgave. Duft godt året rundt med velduftende parfumer til enhver smag hos os.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.