Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

EAU FRAICHE

Der findes mange forskellige udgaver af parfumer, både i Eau de Parfume, Eau de Toilette, Eau de Cologne og Eau Fraiche. Er du ikke bekendt med Eau Fraiche varianten, så kan du blive klogere lige her.

Eau Fraiche til kvinder

Eau Fraiche er en dufttype til kvinder, som er helt for sig selv, da den først og fremmest kun indeholder 1-3% duftolier. Derudover er Eau Fraiche baseret på olie og ikke alkohol, som vi ellers kender det fra andre parfumer. På grund af det lave indhold af duftolier er Eau Fraiche ligeledes en meget let duft variant, som kan sammelignes med Eau de Cologne varianten til mænd.

Eau Fraiche - en mild parfume variant

En Eau Fraiche variant er perfekt til varme sommerdage, hvor du ikke ønsker, at bære for tung en duft i de høje temperaturer. Ydermere er en Eau de Fraiche også særligt anvendelig om sommeren, da den netop indeholder olie og ikke alkohol, hvilket er bedre for huden, når den er udsat for sol, da du vil undgå de misfarvninger på huden, som ellers kan forekomme i forbindelse med solbadning eller generelt for stor soleksponering. Eau Fraiche er derfor både særligt fordelagtig i løbet af sommeren, men er generelt også mildere mod huden på grund af den lave koncentration af duftolier. Udover ovenstående plejer parfumen også huden samtidig med at man dufter skønt.

Tåler du ikke Eau de Toilette eller Eau de Parfume, så er Eau Fraiche det oplagte valg til dig. Både fordi Eau Fraiche som tidligere nævnt, er baseret på olie, men også fordi den tilfører en mere naturlig og let duft, som virker utrolig behagelig at bære på huden.

Her hos Luxplus kan du købe velduftende Eau Fraiche til overkommelige priser. Vi har både parfumer og deodoranter i den milde Eau Fraiche udgave, som du kan nyde godt af. Duft skønt året rundt med de velduftende parfumer. Vi har noget for enhver smag og stil. Du kan med fordel købe dine favorit dufte inden klokken 15:00 og få dine parfumer leveret til døren allerede dagen efter købet.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.