Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

EAU DE TOILETTE

Eau de Toilette til kvinder er en måde, hvorpå vi kan udtrykke os, og vise lidt af hvem vi er via vores duft. Det kan derfor tage årevis at finde den perfekte duft, og det kan blandt andet afhænge af årstid, humør og alder, hvilken duft vi foretrækker. Derfor er det også sjældent, at vi bruger den samme duft gennem hele livet. Nogle foretrækker at have flere at vælge mellem ad gangen, hvor andre bruger den samme duft i årevis, før de kaster sig ud i en anden duft.

Hvad betyder Eau de Toilette?

Eau de Toilette, EdT, er indikationen for, hvor kraftig en duft er. EdT indeholder et mindre koncentrat af duftolier og aromatiske forbindelser end Eau de Parfum, nemlig typisk 5-15% i modsætning til EdP, der indeholder 15-20%. EdT er til gengæld mere koncentreret end Eau de Cologne. Før i tiden omtalte man EdT som blomstervand, fordi det har et meget mildt udtryk. Eau de Toilette er nemlig rigtig god, hvis man ønsker en mild duft.

Topnoterne er dominerende, og duften er derfor forfriskende lige, når den kommer på huden. Dog fordamper 80 % af duften efter kun 3 timer, og en Eau de Toilette er derfor ikke egnet til kvinder, der vil have en duft, der holder hele dagen. EdT er dog god til at friske det hele lidt op, og sørge for, at man dufter sødt og aromatisk.

Hvor skal man sprøjte Eau de Toilette henne?

EdT er specielt god til at sprøjte på tøjet og i håret, da dette får duften til at holde længere. Man skal dog passe på, at man ikke sprøjter Eau de Toilette på sart tøj såsom silke, da det kan efterlade skjolder. Hvis man vil sprøjte EdT på huden, skal man helst holde sig fra de steder, hvor pulsen slår, men man kan med fordel sprøjte det på steder hvor huden er varm, såsom mellem brysterne.

Billig Eau de Toilette til kvinder

Hos Luxplus har vi et stort udvalg af Eau de Toilette til kvinder. Vores sortiment er bredt, så der er noget for enhver smag. Vi har derfor med garanti din yndlings EdT til en fordelagtig pris. Hos luxplus kan man nemlig købe billige Eau de Toilette dufte, så du har råd til at have flere dufte stående på badeværelset derhjemme. Vi elsker, at vi kan være med til at forsøde hverdagen for vores kunder, og vi køber derfor Eau de Toilette parfumer ind efter jeres ønsker. Værsgo at forkæle dig selv i en verden af Eau de Toilette dufte her hos Luxplus.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus