Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CHLOÉ

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CHLOÉ

Chloé

Stifteren af Chloé, Gaby Aghion, blev født i Ægypten og først efter at være flyttet til Paris stiftede hun Chloé. Hun opfandt udtrykket “Ready To Wear” eller på fransk “Prêt-à-porter” og mange fulgte hurtigt efter. I dag er “Ready To Wear” langt større end “Made to Measure” (Haute Couture). Chloé parfumer omfatter blandt andet Love Chloé, Roses by Chloé og Eau De Fleurs.

Chloé Chloé parfume 

En af de parfumer som du med sikkerhed kender er Chloé Chloé parfumen. Denne skønne duft er nok en af Chloés mest elskede dufte som rigtig mange kvinder verden over bærer dagligt. Duften afgiver den mest fantastiske feminine duft, som er helt sin egen. Den afgiver lette og friske noter som vil skabe en forførende energi omkring den, der bærer den unikke duft. Chloé Chloé åbnes af topnoter fra pæoner, litcho og den fantastiske fresia. Hjertenoterne består af blandt andet rose, magnolia og liljekonval. Chloé Chloé parfumens skønne duft afsluttes med noter fra cedertræ og ambra som fuldender parfumens feminine udstråling. Den skønne duft kommer desuden i den fineste flakon, som slet ikke er til at stå for med sit stilrene og feminine udtryk. 

Chloé Nomade parfume

Chloé Nomade er en duft, der egner sig super godt til den eventyrlystne og energiske kvinde. Chloé Nomade repræsenterer stil og klasse hele vejen igennem. Dette ses eksempelvis, hvad angår parfumens flakon, der er skabt ud fra inspiration af Chloé taskerne The Drew. Chloé viser på den måde, deres design DNA på en kreativ måde, som går i spænd med deres øvrige designs. Du kan derfor altid vide dig sikker på kvalitet og stil, når du investerer i produkter fra Chloé. Chloé Nomades unikke duft består blandt andet af duftnoter fra blandt andet citron, appelsin, mirabelle, fresia, eg og den skønne patchouli. Chloé Nomade kaster en fantastisk svalende, frisk duft efter sig, som vil passe godt til mange kvinder med en selvstændig karakter og mod på livet. 


På siden her finder du derudover også den skønne Chloé Signature parfume, som også er en utrolig populær duft blandt mange kvinder. Vil du forkæle dig selv eller en kvinde du holder af med en skøn duft, så kan du få de skønne Chloé parfumer til små priser lige her.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus