Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KUNSTIGE VIPPER OG ØJENVIPPEFARVE

Der er mange af os, der ville ønske at vi naturligt havde lange bambivipper, men det er desværre de færreste af os, der rent faktisk har det. Men så er det godt at man kan snyde lidt. Før i tiden var kunstige vipper forbundet med showbizz og dragshows, hvor der var fuld knald på makeuppen og ikke mindst vipperne. Men i dag bliver der lavet mere diskrete og naturlige vipper, som både egner sig til hverdag og festlige lejligheder.

Og vi har samlet et efterhånden stort udvalg af disse kunstige vipper lige her på siden, så du nemt kan finde lige præcis dem, du ønsker.

Kunstige vipper i forskellige varianter

Der findes dog et hav af forskellige slags kunstige vipper, så det gælder om at enten prøve sig frem eller at læse lidt på sagerne, inden man køber vipper.

Først og fremmest skal du finde ud af, om du ønsker en fuld vippe, buketter eller vipper der skal påføres enkeltvis. Den fulde vippe er den foretrukne, fordi den er nemmest at påføre.

Noget andet der er vigtigt ved påføring af falske vipper, er en god vippelim, så vipperne bliver på plads hele dagen og/eller aftenen.

Påsætning af vipper

Det kræver altså lidt øvelse at sætte kunstige vipper på, men når den sidder der, så sidder de altså lige i skabet en hel aften. For at hjælpe dig lidt, har vi samlet nogle øjenvippe applikatorer her på siden, der kan hjælpe med at påsætte den kunstige vippe.

Farvning af vipper

Det hele skal jo ikke handle om kunstige vipper, for vi har samlet et udvalg af vippefarve her på siden. Farvning af vipper giver lidt mere umpf, og mange dropper helt at bruge mascara når du har fået farvet vipperne. Vi har vippefarve fra de kendte brands til billige penge.

Du finder altså alt til øjenvipper lige her. Hvis du bestiller inden kl 15 i dag, kan du få lange bambivipper allerede i morgen. Husk der er gratis fragt til alle vores medlemmer.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.