Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BABY

Vi ønsker naturligvis alle, at give vores børn den bedste start på livet. Allerede fra dit barn er fyldt 2 uger, skal du begynde at give det D-vitaminer i form af D-dråber. Det er ikke længere nødvendigt, når dit barn er fyldt 2 år, da den almindelige kost normalt dækker behovet.

Sundhedsstyrelsen anbefaler ikke multivitaminpiller til børn under 2 år. Spiser dit barn for lidt, har en ensidig kost eller er kræsen, kan der dog være en fordel i at give dit barn vitaminer. Det vigtigste er, at dit barn får tilstrækkeligt med jern. Der findes meget jern i for eksempel bælgfrugter, sesamfrø, cashewnødder og havregryn.
Et supplement til jern kan være C-vitamin, som øger jernets optagelse i kroppen. Det er derfor godt, hvis det jernholdige indtag suppleres med grønt eller frugt, som er rig på C-vitamin. Udover C-vitamin er kalk ligeledes vigtigt for både børn og unge, som vokser meget. Kalk opbygger nemlig knogler og tænder, hvorfor det er vigtigt at få tilstrækkeligt med kalk allerede fra barnsben. Kalk er med til at styrke skelettet og beskytte knoglerne. D-vitamin er med til at regulere optaget af kalk.

Vitaminpiller til børn kommer typisk som tyggevitamintabletter. Husk at dit barn skal være mindst 1½ år for at spise tyggevitamintabletter. Så hvad skal man give sit barn for at sikre sig, at det både får jern, kalk, D-vitamin og C-vitamin? Hos Luxplus forhandler vi blandt andet mærker som Futura, Kids Zoo og Livol.

Vitaminerne fra Kids Zoo er udelukkende tilsat naturlige smags- og farvestoffer i form af frugt og grøntsager og er fri for konserveringsmidler, gluten, æg, mælk og soya. Vitaminpillerne indeholder i stedet majssirup og sukker. Sukkerindholdet er dog på maksimalt 2 gr. pr. stk. Kids Zoos Multivitamin styrker alle kroppens funktioner, og indeholder oksegelatine.

Futuras vitaminpiller er formet som vingummibamser. Disse vitaminpiller indeholder ikke sukker, men sødestoffer.

Livol indeholder bl.a. kalk og D-vitamin, som understøtter barnets knogler, mens det vokser. Livol Multi Total Børn med jordbærsmag er sødet med sukker. Livol kommer i flere smagsvarianter.
Velkommen til Luxplus