Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NAN

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NAN

NAN

NAN er et selvstændigt brand, der er ejet af det verdenskendte brand, Nestlé. NAN er udviklet til at løse børns behov for næringsrige fødevarer med vigtigt indhold såsom mælkeproteiner, vitaminer, ARA, jern og omega 3-6. Produkterne indeholder ingen konserveringsmidler eller andre kemiske stoffer. Ydermere består NAN af en række vigtige bakterier, som er et godt match til den naturlige bakterieflora som findes i maven, hvilket er vigtigt for barnets sundhed og velbefindende.   

Med produkter fra NAN giver du dit barn en stor del af den ernæring, som kroppen har brug for. 

NAN PRO 3 

Det er vigtigt at babyer får den rette mængde modermælk under ammeperioden, for at deres hjerne og krop udvikles som den skal. Børn mellem 10 måneder og tre år har et ernæringsbehov, som er 2-5 gange højere pr. kg. kropsvægt end hos voksne mennesker. Blandt NANs sortiment finder du blandt andet NAN PRO. Disse produkter er udviklet med en speciel type proteinteknologi, der tilfører en varieret diæt til barnet, som er baseret på protein, som normalt stammer fra modermælk. Derudover indeholder produkterne en aktiv bakteriekultur, som blandt andet bidrager til en forbedret fordøjelse, immunforsvar, nedsat kolesterol og andre sundhedsmæssige fordele. Produkterne har ikke til formål at erstatte den næring som barnet får fra modermælken, men kan snarere betegnes som et supplement. 

NAN H.A 

Med NAN H.A kan du skabe et supplement til dit barns ernæringsmæssige behov i op til en alder på seks måneder. NAN H.A kan i nogle tilfælde (hvis anbefalet fra en børnelæge) erstatte modermælken. Produktet indeholder få kulhydrater og en lav mængde fedt, hvilket betyder at barnet ikke behøver at nedbryde proteinet i mindre komponenter. Proteinet bidrager derimod direkte til barnets muskelvækst. Blandt NAN H.A finder du forskellige produkter, som har til formål at dække forskellige aldersgrupper. Eksempelvis er H.A 1 til børn i alderen 0-6 måneder og H.A kan gives til børn fra 6-10 måneder. 

Få NAN PRO billigt 

Det kan ofte være en dyr omgang at købe alle de redskaber og produkter som dit barn har brug for. Heldigvis kan du her hos Luxplus få NAN til priser, der er til at overkomme, så du kan få råd til mere, af det du har brug for til dit barn.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus