Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BODYLOTION

Et af de vigtigste produkter i gennemført hudplejerutine er en fugtgivende bodylotion. Dette gælder selvfølgelig både for mænd og kvinder. Hvis du føler, at din hud klør og føles stram, især efter at du har taget et bad, kan dette være et tegn på, at din hud er dehydreret. I dette tilfælde kan det være smart at bruge en fugtgivende bodylotion. En bodylotion kan påføres både morgen og aften. Du kan også påføre cremen, umiddelbart efter du har været i bad, da huden her har lettere ved at absorbere cremen, da porerne er mere åbne efter det varme bad.

I løbet af vinteren bliver huden mere dehydreret på grund af de kolde temperaturer. For at give huden et ekstra fugt boost, anbefaler vi at bruge en bodylotion, der er mere fed i konsistensen. Disse cremer er mere i stand til at give huden den ekstra fugt, der er nødvendig for at holde huden blød og smidig. Selvom huden har mere tendens til at tørre ud om vinteren, anbefales det naturligvis at bruge bodylotion hele året.

Bodylotion uden parfume til mænd

Bodylotions indeholder ofte parfume. Hvis du er allergisk overfor parfume, eller er særligt sensitiv, kan vi naturligvis også tilbyde cremer uden parfume. Hos os kan du blandt andet få parfume- og parabenefri bodylotion fra Neutral. Bodylotions som denne er dermatologisk testet og indeholder specielle udvalgte ingredienser, der giver din hud intens fugt.

Billige bodylotions til mænd

På denne side finder du body lotions fra både kendte og mindre kendte mærker. Blandt de mere kendte mærker kan du finde Nivea, Weleda, A-Derma og Decleor. Her finder du blandt andet Niveas meget populære creme i flere forskellige størrelser. Vi tilbyder også masser af billige body lotions fra mindre kendte, nye og spændende mærker.
Vi har sørget for at presse priserne helt ned, så du kan holde din hud fugtet året rundt uden at det bliver for dyrt. Opgrader din hudplejerutine med en bodylotion fra Luxplus. Hvis du bestiller inden kl 15, har du din pakke i morgen. Som medlem får du yderligere altid gratis fragt.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus