Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

LA ROCHE-POSAY

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

LA ROCHE-POSAY

La Roche-Posay

På trods af at La Roche-Posay er et af de hudplejeprodukter, der kan være svært at udtale, er det franske kosmetikbrand La Roche-Posay så populært, at det er nok at se den karakteristiske blå farve på logoet, for at kunne genkende produkterne.

LA ROCHE-POSAY til sart hud

La Roche-Posay er særligt udviklet til og specialiseret i særlig sensitiv hud. La Roche-Posay afhjælper hudproblemer såsom tør hud, fedtet hud og skællende hud, rynker, eksem og psoriasis. Den essentielle ingrediens i mange af La Roche-Posay produkter er termisk kildevand, som har en beroligende og antioxiderende effekt på huden. La Roche-Posay har da også sit navn fra La Roche-Posay kilden i Frankrig.

De fleste hudtyper tåler termisk kildevand, hvorfor La Roche-Posay er blevet et brand der sælger rigtig godt hos Luxplus. Forskning inden for blandt andet sårheling danner grundlag for disse lækre og rene produkter. Produkterne er en sammensætning af avancerede og aktive ingredienser. La Roche-Posay er klinisk dokumenteret, og er det nyeste inden for dermatologi, hvorfor La Roche-Posay anbefales af mere end 25.000 dermatologer verden over. Alle produkter er underlagt en streng kvalitetskontrol, og er klinisk testet for tolerance på atopisk og meget sart hud.

LA ROCHE-POSAY uden parfume og parabener

La Roche-Posay består kun af parfume- og parabenefri produkter, hvorfor hele serien er meget børnevenlig. Børn udvikler desværre ofte allergier, eller har generelt sart hud. Hos nyfødte ses atopisk eksem ofte i ansigtet, især kinderne og hagen. I takt med at barnet bliver ældre kan eksemen sprede sig. Årsagen til eksem kan blandt andet skyldes tør hud. La Roche-Posays hudplejeprodukter genopretter fugten i huden, og forebygger udbrud.

BILLIGE LA ROCHE-POSAY PRODUKTER

La Roche-Posay er en komplet hudplejeserie, og findes både i ansigtspleje, pleje af hovedbunden og makeupartikler, der er beregnet til sensitiv hud. La Roche-Posay tilbyder blandt andet en korrigerende foundation med en høj dækkeevne, som kan hjælpe dig med at få dækket rødme, akne, pigmentering og rosacea. Sensitiv hud er ekstra følsom over for solens stråler, så La Roche-Posay har udviklet en række solcremer, som beskytter den sensitive hud, når solen står højt på himlen. Du finder et stort udvalg af alle de lækre La Roche-Posay produkter billigt lige her på siden, så du kan sørge for at du og dine børn kun får det bedste.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus