Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TANDPASTA

Er du i tvivl om hvordan du vælger den rigtige tandpasta? Gå efter tandpasta fra de store kendte tandpleje brands som Colgate, Zendium, Aquafresh, Pepsodent, Sensodyne og Oral B.
Her på siden kan du finde billig tandpasta til både børn og voksne. Køb en smart dobbeltpakke med din favorit tandpasta så du altid har en ekstra tube tandpasta i skabet, eller prøv en ny frisk smagsvariant fra dit yndlings tandpasta mærke.
Det smarte ved at købe tandpasta på nettet, er at du kan få billig tandpasta til hele familien leveret direkte til døren. Sørg for at få fyldt dit toiletskab op med familiens favorit tandpasta så I aldrig løber tør.
Det er vigtigt at børste tænderne med en god tandpasta både morgen og aften. Vidste du at det tog danskerne 50 år at få lært vigtigheden af at børste tænderne hver dag? Nu er viden om tandpasta og daglig tandpleje heldigvis trængt igennem hos langt de fleste, men derfor skal der jo stadig træffes beslutninger om hvilken tandpasta type du og din familie skal vælge.

Tandpasta til hvide tænder

Hvis du ønsker ekstra hvide tænder, så prøv en tandpasta med en blegende effekt der mildt renser tænderne og gør dem flotte og hvide igen.
En whitening tandpasta er til dig der vil have hvide tænder og et sundt tandkød.
Lider du af isninger i tænderne eller har du et sart tandkød, findes der også mange tandpasta som kan afhjælpe problemer med isninger og gener ved tandbørstning.
Til børn anbefaler vi at du vælger en børne tandpasta som er mild med en børnevenlig smag og som er specielt beregnet til mælketænder.

Økologisk tandpasta uden fluor

Går du op i at din tandpasta skal være økologisk og uden skadelig kemi, kan du også finde flere gode økologiske tandpasta her på siden. Prøv f.eks. det lækre udvalg af økologisk tandpasta uden fluor fra det økologiske brand Urtekram som renser tænderne udelukkende ved hjælp af naturlige ingredienser som kridt, aloe vera og mintolie.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus