Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

IDENTO

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

IDENTO

Idento

Danske Idento blev etableret i 1989, og har hovedkontor i Billund. Idento sælger primært egne brands inden for mundhygiejneprodukter såsom tandtråd, tandstikkere og tandrensere, og i særdeleshed en af Danmarks mest populære læbepomader Idento Lip Naturel.

Idento læbepomade

Læbepomaderne fra Idento er fremstillet af de bedste råvarer, og fås i forskellige former og nuancer. Læbepomaderne indeholder hverken parabener eller konserveringsmidler. Det unikke ved læbepomaderne er blandt andet, at de indeholder olier fra kristpalmen/trope planteolie, solsikkeolie samt aloe vera og vitamin E. Nogle af de bedste ingredienser til at forhindre tørre og sprukne læber. Der er desuden UV-filter i.

Idento tandtråd

Identos vision er, at være den foretrukne leverandør af produkter inden for mundhygiejne. Den unikke kombination af tandstik og tandtråd, har været den bedstsælgende tandstik siden 1990, og har været med til at sørge for, at Idento er markedsledende og kendt internationalt. Derudover bliver denne tandtråds variant anbefalet af mange tandlæger og skoletandplejere, hvilket blandt andet skyldes at Identos tandtråd findes i mange flotte og stærke farver, der ikke kun er populære hos de voksne, men også hos børn og unge.

Billige tandtråd

Her hos Luxplus har vi både de føromtalte meget populære og fugtgivende læbepomader i forskellige nuancer. Der er blandt andet en helt neutral læbepomade, en som giver ekstra fugt og beskyttelse når du opholder dig i solen, og en læbepomade, som vel egentlig mere er en lipgloss, da den giver et flot og skinnende finish.

Vi har desuden et bredt udvalg af Identos tandstikker. Vi har forskellige slags, blandt andet en som er Y-formet, en Floss Triple String, der har tandtråd i begge ender, og en Stick and Brush udgave. Det er virkelig et spørgsmål om smag og præference, og til vores priser kan man bare starte fra ende af, indtil man finder sin yndlingstandtråd.Vi har nemlig et stort udvalg af billig tandtråd fra Idento, og du kan finde dem lige her på siden. Så få styr på mundhygiejnen med tandtråd fra Idento.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus