Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MASKER OG SCRUB

Masker og scrubs til ansigtet er altid en god idé. Overordnet set giver masker fugt til huden, og scrubs eksfolierer huden, så man slipper af med de døde hudceller. Men det er naturligvis ikke så simpelt som det. For der findes lige så mange forskellige slags ansigtsmasker, som der findes hudtyper.

BILLIGE ANSIGTSSCRUBS

Scrubs både til krop og ansigt eksfolierer huden for døde hudceller, så huden efterlades blød og frisk. De døde hudceller ligger lidt dybere end hvad man kan rense med en almindelig ansigtsvask, hvorfor det er en god idé at benytte en scrub et par gange om ugen, og måske endda oftere hvis du lider af tør hud der skaller.

Her hos Luxplus finder du et stort udvalg af forskellige exfolierende scrubs. Vi har blandt andet nogle scrubs, der hjælper på tør hud, nogle der hjælper med at bekæmpe hudorme og store porer og andre der hjælper på en uren hud. Ligemeget hvilken slags du søger, kan du finde det lige her på siden.

BILLIGE ANSIGTSMASKER

En ansigtsmaske er sjældent nok. Huden reagerer nemlig på både indre og ydre påvirkninger, og disse kan skifte meget afhængig af vejr, vind, kost, humør, menstruationscyklus og så videre. I nogle perioder har du måske brug for en fugtgivende ansigtsmaske, andre perioder kan din hud trænge til et energiboost, og i andre perioder er din hud for fedtet, og har brug for en ansigtsmaske, der kan få din hud i balance.

Uanset hvad behovet er, er det en god idé at bruge en ansigtsmaske minimum 1 gang om ugen, afhængig af hudtype. Men det er dog vigtigt at læse hvad der står på ansigtsmasken, da det kan have en negativ konsekvens hvis du bruger ansigtsmaske for ofte, da huden dermed har svært ved at finde en naturlig balance.

Her på siden kan du finde et stort udvalg af billige ansigtsmasker, både fra kendte og mindre kendte brands. Vi har desuden efterhånden fået et stort udvalg af sheets masks, som jo har den fordel at du tager den af, når du er færdig, og vupti så var det det. Ikke noget med at smøre ud og fjerne med vand osv bagefter. Så hvis du vil prøve noget andet end en mere traditionel ansigtsmaske, skulle du prøve en sheet maske.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus