Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Bliv fri for uren hud med Australian Bodycare

Bliv fri for uren hud med Australian Bodycare

Af Sulaima Sirka Tollesen | Skønhedsekspert
Døjer du med uren hud? Du er ikke alene. Heldigvis udvikler Australian Bodycare problemløsende hudpleje til bekæmpelse af alverdens hudproblemer.

Døjer du med uren hud? Du er ikke alene. Heldigvis udvikler Australian Bodycare problemløsende hudpleje til bekæmpelse af alverdens hudproblemer.

Uren hud er noget de fleste af os døjer med i større eller mindre grad. Urenheder kan opstå overalt på kroppen og kan komme til udtryk på forskellige måder, fx som bumser, barberknopper, hudorme eller indgroede hår. Der kan også være mange forskellige årsager til at man får uren hud. Bakterier, inflammation, stress, kost og hudirritation kan alle være medvirkende til at der opstår urenheder på huden. 

Uren hud og hudproblemer generelt er ikke blot til fysisk gene, men kan også påvirke både psyken og selvtilliden. Heldigvis findes der et hudplejebrand, hvis produkter målrettet er udviklet til at hjælpe din hud med at bekæmpe de uønskede urenheder - nemlig Australian Bodycare. I det følgende kan du blive klogere på, hvilke vidundermidler fra Australian Bodycare, der kan hjælpe dig til at få bugt med de forskellige typer af urenheder. 

Australian Bodycare tea tree oil: Et naturligt, antibakterielt vidundermiddel

En af nøgleingredienserne i Australian Bodycares virksomme og successfulde produkter er australsk tea tree oil. Tea tree oil har igennem århundreder været anvendt af de indfødte australierne til behandling af mange forskellige hudlidelser. Dette skyldes at olien er beriget med kraftfulde antibakterielle egenskaber, som effektivt modvirker og bekæmper udviklingen og spredelsen af bakterier på huden. Igennem tiden har tea tree oil både været anvendt til behandling af bumser, svamp, skæl, lus, kløe m.m. 

Bliv fri for bumser og hudorme

Siden 1992 har Australian Bodycares målsætning været at udvikle problemløsende hudpleje. Dette har resulteret i udviklingen af en perlerække af forskellige produktserier, der hver især adresserer specifikke hududfordringer. En af disse serier er udviklet til bekæmpelse af urenheder i ansigtet, heriblandt bumser og hudorme. Serien omfatter både en rens, maske, tonic, creme og ikke mindst en spot stick til målrettet behandling af bumser. 

Alle kan blive ramt af uren hud, men personer med tendens til fedtet hud er særligt udsatte. Når ens hud bliver fedtet, risikerer man at bakterierne går til angreb og dette kan lede til bumser, hudorme og andre urenheder. Den meste måde at slippe af med disse gener på er ved at rense, vaske og pleje sin hud grundigt. Med produkter fra Australian Bodycares Face-serie kan du effektivt slippe af med urenheder i ansigtet. Døjer du med acne og rosacea? Så er denne serie også velegnet til dig. Produkternes formler er nænsomme og egner sig derfor godt til den sensitive hud. 


Bekæmp skægpest og røde knopper

Når man barberer sig hænder det ofte at der opstår røde knopper eller skægpest på det nybarberede område, og så går fidusen lidt af projektet. For hvem har lyst til at fremvise sin smukke, glatte hud, hvis den nu er rød og infektionsramt? Heldigvis er dette hudproblem også et, som Australian Bodycare bestræber sig på at løse for os. Med forskellige produkter fra brandet kan du beskytte din hud mod knopper og skægpest både før, under og efter barberingen. Skal du barbere intimområdet, så har Australian Bodycare udviklet både en rensende intimvask, en intimbarberingsgel til selve barberingen og en intimbalm til efterbehandling af huden. Disse tre produkter beskytter din hud, modvirker bakterier, forebygger nedgroede hår og lindrer den udsatte hud. Skal du barbere dig på benene eller under armene, så har Australian Bodycare tilsvarende udviklet både en bodyscrub, bodywash og bodybalm til formålet. Er du en mand og kæmper med knopper som følge af skægbarbering, så er der også hjælp at hente for dig hos Australian Bodycare. I produktsortimentet kan du nemlig både finde barbergel og aftershave, som modvirker bakterier og dulmer rødmen.

Få bugt med hårtab og hovedbundsproblemer

Australian Bodycares vision er som nævnt at skabe problemløsende produkter, og dette er ikke udelukkende forbeholdt huden, men også håret. Australian Bodycare tilbyder bl.a. en serie af hårprodukter til dig, der døjer med hårtab eller irriteret hovedbund. Ubalance og irritation i hovedbunden skyldes ofte svamp eller bakterielle tilstande, og kan i nogle tilfælde medvirke til hårtab. Australian Bodycares produkter er alle beriget med den australske tea tree oil, som bekæmper bakterier på hud og hovedbund. Produkterne mod hårtab, fx Hair Loss Serum, Hair Loss Spray og Hair Loss Shampoo, er desuden beriget med capilia longa og biotin, som bidrager til øge hovedbundens betingelser i kampen mod hårtab.

Er din hovedbund irriteret, kløende eller skælramt? Så prøv Australians Bodycares produkter til formålet. Du kan finde både den rensende shampoo Hair Clean, den fugtgivende balsam Hair Care og den effektive hovedbundskur Scalp Serum, der alle bekæmper skæl og lindrer kløe. Produkterne er også velegnede til dig, der kæmper med psoriasis, skæleksem, arp eller urenheder i hovedbunden.

Den er god nok