Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SELVBRUNER

Selvbruner er den perfekte løsning for dig, der gerne vil have lidt farve uden brug af solarium eller solbadning. Udviklingen har været stor, og producenterne er blevet bedre til at producere selvbrunere, hvor resultatet er mere naturligt, og som er nemmere at smøre ud på kroppen. Det er altså muligt at undgå at blive orange i huden, og få et lækkert gyldent look.

Selvbruner tips

Dog er der nogle forholdsregler, når man bruger selvbruner både før, under og efter. Inden du påfører selvbruner, er det vigtigt at bruge en bodyscrub for at opnå et mere ens resultat på kroppen. Når du påfører selvbruneren, er det en god idé at benytte en påføringshandske, så du ikke får misfarvede hænder. Og hvis resultatet nu ikke bliver som du håbede, er der generelt 4 timers “fortrydelsesret” på selvbruner, altså op til 4 timer efter du har påført selvbruneren, kan du vaske den af. Men det kommer an på mærket, det er altid en god idé at følge brugsanvisningen på din selvbruner.

Hvilken selvbruner skal jeg vælge?

Her hos Luxplus har vi et bredt udvalg af selvbrunere, fra nogle af de største spillere på selvbrunermarkedet. Hvis du for eksempel foretrækker en selvbruner der er lugtfri, skal du gå efter Vita Liberata, som er kendt for netop at producere selvbrunere der ikke lugter for meget at selvbruner. Hvis du ikke vil have for meget farve, men lidt glød, er Doves Summerglow måske mere noget for dig. Vi har selvbrunere i alle nuancer, så det er bare om at finde ud af, hvor meget farve du vil have.

Desuden skal du overveje hvilken konsistens din selvbruner skal have. Når det kommer til selvbruner, gør øvelse virkelig mester, og det kan være en god idé at prøve både lotion, spray og mousse, så du kan finde ud af hvilken slags du synes der er nemmest at bruge.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus