Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CAUDALIE

Caudalie PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CAUDALIE

Caudalie

Mathilde og Bertrand Thomas fik i 1993 et sommerjob på det familieejet vinslot i Bordeaux, hvor de mødte Dr. Vercauteren, som introducerede dem for de naturlige antioxidanter der er i polyphenoler fra vindruer og vinranker. Parret følte sig inspireret og udviklede verdens første hudplejeserie, der er baseret på vindruekerneolie.

Hvorfor Caudalie?

Navnet blev Caudalie, som er en enhed, der bliver brugt til at måle varigheden af vinens smag i ganen. En caudalie er lig med et sekund, hvor smagen bliver i ganen. En god kvalitetsvin indeholder derfor mange caudalier.

Caudalie produkter

Caudalie har siden virksomhedens lancering i 1993 været et af Frankrigs førende anti-age hudpleje brands. Det er lykkedes for parret at blande farmaceutisk videnskab med det bedste naturen har at byde på. Caudalie har derfor også taget patent på nogle af de vigtige ingredienser i deres produkter - Polyphenol, Resveratrol og Vineferine.

Caudalie er lig med luksus og etik. Produkterne indeholder ikke parabener, mineralske olier, sulfat, kunstige farvestoffer eller animalske ingredienser. Og desuden donerer virksomheden hvert år penge til velgørende virksomhed, der går op i miljø og etik.

Caudalie på tilbud

Her på siden finder du vores store udvalg af de lækre franske cremer fra Caudalie billigt. Der er meget at vælge imellem, blandt andet lækre body lotions til at forkæle kroppen med. Vi har desuden plejende og fugtgivende ansigtscremer, hvoraf nogle af dem har fokus på anti-age. Caudalie har lavet plejende og opløftende sera til ansigtet, fugtgivende og effektive ansigtsmasker og scrubs. VI har desuden makeup og makeupfjerner fra Caudalie, som er skånsomt for huden, og hvor luksus og etik er i højsædet. Caudalie er altså hudpleje der er kræset om, for at give os kvinder de bedste vilkår.

Det er muligt at købe alle de hudplejeprodukter fra Caudalie du skal bruge til din daglige hudplejerutine. Forkæl huden med fransk lækkerhed fra inderste lag til yderste, fra serum til pudder.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus