Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

LÆBEPLEJE

På siden læbepleje, finder du alt hvad du behøver for at få bløde læber, Læbepomade, vaseline, læbestift med plejende ingredienser og universalcreme der kan bruges på læberne. Vi har et bredt sortiment inden for lip balms, som er fordelt på mange forskellige brands, så der er noget for enhver smag. Vi har læbepleje fra brands såsom Vaseline, Lypsyl og Hurraw. Vi har også læbepleje fra mere eksklusive mærker såsom Nuxe, Maybelline, La Roche-Posay og Urtekram.

Det er altid en god idé at have en læbepomade inden for rækkevidde, så du kan holde dine læber bløde og fugtet, således at de ikke tørrer ud og sprækker, det er nemlig rigtig ubehageligt.

Billige lip balms

Her på siden kan du finde vores udvalg af læbepleje, til meget fordelagtige priser. Vores udvalg består blandt andet af ekstra fugtgivende læbepomader, læbepomader der får læberne til at synes større, og læbepomader der indeholder lidt farve. Vi har desuden læbestifter der indeholder fugtgivende ingredienser, så du både får smukke farvede læber og pleje til læberne samtidig.

Hvis du har meget tørre læber, skal du dog købe en ekstra fugtgivende læbepomade, såsom Vaseline eller EOS, som er specialister i læbepomade. Om sommeren eller hvis du skal på skiferie, kan du med fordel bruge en læbepomade med solfaktor, for at give dine læber den bedste beskyttelse mod solen.

Vi har desuden også et udvalg af læbepleje af mere naturlige ingredienser. Det kan for eksempel være fra brands såsom Urtekram, EOS og La Roche-Posay.

Om du er til læbepomader skal smøres på med en stift, eller som skal smøres på med fingeren er hips som haps. Dog skal du være opmærksom på, at dine fingre skal være rene inden du påfører læbepomade på læberne, da bakterierne ellers bliver spredt. Desuden er det en dårlig idé at dele læbepomade med nogen, da man kan smitte på den måde.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus