Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

LÆBESTIFT OG LIPGLOSS

Læbestifter og lipgloss kan man aldrig få for mange af, og slet ikke når man kan købe både læbestift og lipgloss super billigt her hos Luxplus. Så kan man lidt bedre tillade sig at købe læbestifter og lipgloss til forskellige lejligheder, til ethvert humør, enhver årstid eller ethvert look. Udforsk de mange forskellige farver og konsistenser her på siden og find dine favoritter blandt vores brede sortiment.

Billige læbestifter

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af læbestifter og lipgloss, som ikke bare er billige, men som også er fra velkendte og store brands. Vi har læbestifter fra brands såsom Nyx, Max Factor, Maybelline, Elizabeth Arden, Bourjois og Rimmel. Vi har dog også mange læbestifter fra brands, som måske ikke er store og kendte, men som til gengæld er billige, og laver de mest fantastiske læbestifter. Det er blandt andet brands som W7, Barry M, Revolution, Miss Sporty og Collection.

Læbestifter kan fås i mange forskellige nuancer efterhånden, lige fra hvid til sort og alt der imellem. Vi har alt lige fra den klassiske røde læbestift, til den romantiske lyserøde nuance, til den sorte goth agtige læbestift. Vi har et udvalg af læbestifter både til dig, der ønsker læbestift med shine, glimmer eller som mere er til de matte af slagsen. En fin læbestift er derfor med til at understrege det look som du ønsker at skabe. Prøv dig eventuelt frem med flere forskellige varianter, så du har lidt at veksle mellem i din makeuppung. På den måde er du altid sikret at have en række forskellige produkter ved hånden, så du kan ændre dit look efter behov.

Læbestifter til lys hud

Er din hudtone lys, er der nogle farver som altid vil være et sikkert match til din naturlige farve. Har du lys hud skal du nemlig gå efter læbestifter med kolde undertoner, da disse varianter vil vil få din hud til at fremstå mere levende med en fin og naturlig glød.

Læbestifter til mørk hud

Har du derimod en mørk hudtone, kan du med fordel se efter de mange varme nuancer af vores læbestifter, da din mørke hud og de varme farver vil komplimentere hinanden på en super fin og smuk måde. Har du mørk hud og bruger du kolde undertoner, kan din hud komme til at syne en anelse grå og trist, så hold dig gerne til de varme farver.

Billig lipgloss

Læbestifter kan give farve på læberne, hvorimod lipgloss kan give både farve og shine eller bare en af delene alt afhængigt af, hvilken slags lipgloss du ønsker. Læbestifter er oftest mere intens i farven end lipgloss’. En lipgloss er mere diskret, hvorfor mange foretrækker en lipgloss fremfor læbestift.

Her på siden har vi samlet vores lipgloss’ fra nogle af de bedste brands. Vi har lipgloss fra blandt andre Rimmel, Maybelline, Revolution, NYC, W7, Max Factor og mange flere. Før i tiden kunne lipgloss godt føles klistret, men sådan er det langt fra i dag, da producenterne er blevet rigtig gode til at lave lipgloss, der føles lige så naturligt at have på læberne som en læbepomade. Så ikke nok med at du kan tilføre dine læber en masse lækker shine og farve, så kan de fleste lipgloss’ også pleje læberne, så de holder sig smukt hydreret.

Shop rundt blandt vores billige læbestifter og lipgloss’, og du finder med garanti lige præcis det produkt, der bliver din nye yndlings. Leg med dit look og fuldend et festligt makeup look eller hverdags makeup med en smuk lipgloss eller læbestift, som vil fungere som prikken over i’et. Hvis du bestiller i dag inden kl 15.00, kan pakken være fremme ved dit hjem allerede dagen efter.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus