Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

L'Oreal PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

L'OREAL MAKEUP OG HÅRPLEJE

L'Oreal

L'Oréal er et fransk kosmetik-, hudpleje- og hårplejemærke, som er kendt verden over for sine lækre kvalitetsprodukter til både kvinder og mænd.

LOREAL MAKEUP

Loreal har et stort udvalg af lækker makeup til hverdag og fest. Prøv for eksempel L'Oreal False Lash Mascara eller Loreal Volume Million Lashes Mascara, som er to enestående mascaraer, der kan trylle dine vipper lange og fyldige.

Derudover kan du her på siden finde et stort udvalg af makeup fra L’Oreal, heriblandt concealer, eyeliner, øjenskygge,True Match foundation, blush, bb cream, læbestift og mange andre lækre Loreal makeupprodukter, som kan give dig en smuk glød, og gøre dit daglige makeupritual til en leg. Særligt Loreal True Match concealer og foundation serien har gjort sig bemærket og er hurtigt blevet kendt for sit naturlige, men dækkende resultat der matcher hudens naturlige hudtone til perfektion.

Du finder vores udvalg af det meget lækre L’oreal makeup billigt her på siden. Det kan derfor godt gå hurtigt at få opbygget en god makeupsamling. Vi har altid gode priser på Lorealmakeup, og du kan derfor købe meget makeup for få penge.

HÅRPRODUKTER fra L’Oreal

L'Oréal er også kendt for sit store udvalg inden for hårpleje, shampoo, conditioner og hårstyling produkter. Til håret har vi blandt andet den populære Mythic Oil serie med shampoo, conditioner og hårmaske, som virker fantastisk blødgørende og genopbyggende på tørt og skadet hår.Vi har også Loreals Serie Expert produktserie, med produkter som dækker ethvert hårbehov, og som også bliver benyttet i mange frisørsaloner. Vi har også Studio Line serien, som byder på hårstylingprodukter, såsom hårgele, hårmousse, hårvoks og en masse andet.

LOREAL ANSIGTSPLEJE

Til dit ansigt kan du også med fordel vælge en god ansigtscreme eller serum fra L'oreals hudplejeserier. Her kan du både finde cremer til tør eller fedtet hud, anti-aging cremer og meget andet. En lækker serum kan gøre underværker for skadet hud, og tilføre masser af fugt.

L’OREAL TIL MÆND

Til mænd findes serien L'Oreal Men Expert, som indeholder barberskum, aftershave balm, ansigtscreme og dagcreme til mænd. L’Oreal Men Expert creme- og plejeprodukter er udviklet specielt til mænds hud, og udvalgt med specifikke ingredienser som plejer huden i ansigtet efter barbering.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.