Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

L'OREAL MAKEUP OG HÅRPLEJE

L'Oreal

L'Oréal er et fransk kosmetik-, hudpleje- og hårplejemærke, som er kendt verden over for sine lækre kvalitetsprodukter til både kvinder og mænd. L’Oréal har i mange år været et stort hit blandt sine mange millioner brugere. Er du ikke den store L’Oréal bruger så kan vi kraftigt anbefale dig at blive det, da produkterne er af god kvalitet til billige penge.  

L’Oréal makeup

L’Oréal har et stort udvalg af lækker makeup til både hverdag og fest. Prøv for eksempel L'Oréal False Lash Mascara eller L’Oréal Volume Million Lashes Mascara, som er to enestående mascaraer, der kan trylle dine vipper lange og fyldige. Brug gerne zig-zag tricket når du påfører din yndlings mascara fra L’Oréal for at skabe den ultimative volumen. Ved at påføre mascaraen på denne måde sørger du nemlig for at ramme selv de mindste hår i dine vipper, så du opnår et intenst og defineret look. 

Derudover kan du her på siden finde et stort udvalg af mange andre makeupprodukter fra L’Oréal, heriblandt concealer, eyeliner, øjenskygge,True Match foundation, blush, bb cream, læbestift og mange andre lækre L’Oréal produkter, som kan give dig en smuk glød, og gøre dit daglige makeupritual til en leg. Særligt L’Oréal True Match concealer og foundation serien har gjort sig bemærket og er hurtigt blevet kendt for sit naturlige, men dækkende resultat der matcher hudens naturlige hudtone til perfektion.

Du finder vores udvalg af det meget lækre L’Oréal makeup billigt her på siden. Det kan derfor godt gå hurtigt med at få opbygget en god makeupsamling. Vi har altid gode priser på L’Oréal makeup, og du kan derfor købe meget makeup for få penge. Om du blot ønsker en smuk base makeup, som fremhæver dine bedste træk og gør huden jævn og smuk eller vil gå all in med et vildt og farverigt fest look, så kan du være sikker på, at L’Oréal vil stå klar med de produkter som du har brug for i forbindelse med at skabe det makeup look som du ønsker dig. Makeup er til for at du kan lege og eksperimentere og finde frem til de looks som får dig til at føle dig godt tilpas eller sætte en bestemt stemning. Slip kreativiteten løs med L’Oréal og prøv dig frem med de mange forskellige produkter som brandet kan tilbyde. 

Hårprodukter fra L’Oréal

L'Oréal er også kendt for sit store udvalg inden for hårpleje, shampoo, conditioner og hårstyling produkter. Til håret har vi blandt andet den populære Mythic Oil serie med shampoo, conditioner og hårmaske, som virker fantastisk blødgørende og genopbyggende på tørt og skadet hår. Vi har også L’Oréals Serie Expert produktserie, med produkter som dækker ethvert hårbehov, og som også bliver benyttet i mange frisørsaloner. Vi har også Studio Line serien, som byder på hårstylingsprodukter, såsom hårgele, hårmousse, hårvoks og en masse andet. Som du nok kan høre vil du inden for hårkategorien heller ikke mangle produkter. L’Oréal har kort sagt, alt du skal bruge inden for både pleje og styling. Om du har tørt, skadet, farvet eller frizzy hår så har L’Oréal udviklet en lang række produkter som vil få dit hår (uanset hårtype) tilbage i topform. For at opretholde et godt og stærkt hår er det vigtigt at indføre en rigtig god hårplejerutine, som består af produkter som passer specifikt til netop dit hårs behov. Find derfor den helt rette L’Oréal shampoo og conditioner her på siden, som du kan bruge i badet i forbindelse med hver hårvask. Har dit hår brug for ekstra næring er det en rigtig god ide at supplere hele din hårplejerutine med en god hårkur 1-2 gange om ugen, alt efter hvor medtaget dine lokker er. 

L’Oréal ansigtspleje

Til dit ansigt kan du også med fordel vælge en god ansigtscreme eller serum fra L'Oréals hudplejeserier. Her kan du både finde cremer til tør eller fedtet hud, anti-age cremer og meget andet. En lækker serum kan gøre underværker for skadet hud, og tilføre masser af fugt. Uanset hvad din hud måtte have behov for, kan du finde de produkter du har brug for her på siden for at holde din hud sund og hydreret. Da vi har skruet helt ned for prisen her på siden kan du med sikkerhed få råd til alle de produkter som du drømmer om at pleje din hud med. Se udvalget igennem og tilføj de produkter til kurven som skal forkæle og pleje netop din hud. 

L’Oréal til mænd

Til mænd findes serien L'Oréal Men Expert, som indeholder barberskum, aftershave balm, ansigtscreme og dagcreme til mænd. L’Oréal Men Expert creme- og plejeprodukter er udviklet specielt til mænds hud, og udvalgt med specifikke ingredienser som plejer huden i ansigtet efter barbering.

Om du mangler produkter til dig selv, kæresten eller blot vil glæde en du holder af med en lækker gave i forkælelsens tegn, så kan du roligt investere i L’Oréal. Se udvalget igennem her på siden og find dine favorit makeup- hår- eller hudplejeprodukter til skarpe priser.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus