Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Loreal makeup

Bestseller læbestifter fra L'Oréal Paris

Af blogger Camilla Vingaard
"Jeg kan uden at lyve sige, at de her produkter har været nogle af de produkter, jeg har været aller mest begejstret for!"

L’Oréal er en virksomhed der producerer kosmetik-, hudpleje- og hårpleje produkter, med base i Frankrig. 

I sit brede sortiment har L’Oréal blandt andet et stort udvalg af lækker makeup der kan bruges til både hverdag og fest. Du kan finde alt fra vilde mascara, til concealere, eyeliner, øjenskygge og et stort udvalg af foundation. Herudover skal der også tilføjes blush, solskinspudder og ikke mindst farver til læberne. 


L’Oréal x Balmain

L’Oréal Paris x Balmain Color Riche er den første eksklusiv kollektion med 12 special designede læbestifter. Udforsk matte nuancer, pakket ind i en eksklusiv emballage designet af Oliver Rousting. I kollektionen finder du 12 farver, designet til at omfavne tre typer: Safari, Rock og Couture. Der er farver til alle kvinder. Formularen i læbestiften er fyldt med pigmenter og tefrø olie, for at få så kraftig en farve som muligt og samtidig give en fugtende matte finish. 

Balmain Confidence

En af mine yndlingsfarver fra denne limited-edition kollektion er farven Confidence! Der er næsten ikke noget farve i, men der er rigtig meget glimmer. Jeg synes den er enormt god til hverdag. Den pifter et almindeligt outfit lidt op! Er du derimod mere til en lyserød nude nuance, så skal du prøve farven confession. Den er kraftigere i farven, og giver pæne lyserøde læber. Den bruger jeg mest til festlige lejligheder, fordi den giver markerede lyserøde læber. 

Fælles for begge læbestifterne er, at de føles kolde og fugtende ved første berøring på læberne. Det føles helt fantastisk! De er lette at påføre, de tværer ikke ud og de holder til lidt af det hele. Med den her kollektion har L’Oréal og Balmain helt sikkert gjort op med fordommene om, at læbestifter kun er for gamle damer. Jeg er blevet både afhængig og storforbruger af de flotte farver. Selvom de begge er læbestifter, giver de et pænt matte finish! 


Er du derimod mere til det fugtige look, så skal du selvfølgelig have en lipgloss. Jeg synes at fordelen ved en lipgloss er, at ens læber ser lidt større ud. 

L’Oréal Color Riche 

Hvis du er til kraftige farver, så skal du prøve L'Oreal Color Riche Extraordinaire. Jeg har valgt farven 201 Rose Symphony, som er en sart rød farve. Selve glossen er ret kraftig i farven, og er altså ikke sådan til at slippe af med – og det er en god ting hvis du spørger mig. Det er en rigtig flot farve, og den passer perfekt til det lune forår og sommeren der er lige rundt om hjørnet. Den har i hvert fald ligget som en fast del af inventaret i min taske, siden jeg fik den. 

Men jeg har altså en favorit, og den skal I selvfølgelig lige høre om! 


L’Oréal Glam Shine Lip stain 

Det er også en lipgloss, men den er lidt anderledes. Farven er ikke helt så kraftig, men til gengæld giver den masser af fugt til læberne. Det er L’oréal Glam Shine Lip stain i farven 102 Romy. Denne lipgloss er 30% vandbaseret, som bl.a. er med til at give al den fugt til læberne og den holder i op til 6 timer uden at tørre ud. Påføringsbørsten er ultra blød, og det er gør det til en sand fornøjelse at påføre glossen. Med denne gloss får du et mere naturligt look, og jeg vil kalde denne farve for en dusty pink, hvis jeg skal beskrive den. Det er altså min absolutte favorit! Og til den pris, kan alle være med. 

Uanset om du er til matte finish eller glansfulde læber, så kan du finde hvad du søger hos L’oréal. Jeg kan uden at lyve sige, at de her produkter har været nogle af de produkter jeg har været aller mest begejstret for! Hvad er endnu bedre er, at priserne også er til at betale. Det er ren win/win! 

Den er god nok