Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Sanzi Beatuy: Danske produkter, udviklet med hjertet.

Test: 12 uger med Sanzi Beauty

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Jeg har testet Eye Lash Growth Serum kombineret med Mascara Volume & Curl og oliefri makeupfjerner fra Sanzi Beauty i tre måneder.

Kender du Sanzi Beauty? De blev stiftet i 2016 med et helt bestemt formål: At fremstille en Eye Lash Growth Serum med en særlig formel, som skulle give længere, fyldigere og stærkere vipper.  

I dag har det danske firma udviklet en hel produktserie, som udover at være æstetisk smuk, også er fremstillet uden parfume og parabener, de er 100% veganske og indeholder aktive ingredienser, som er nøje udvalgt og gennemtestet, så man oplever en synlig forskel.  

Vejen til lange øjenvipper

De seneste tre måneder har jeg haft fornøjelsen af at teste den omtalte Eye Lash Growth Serum kombineret med Mascara Volume & Curl og Sanzi Beautys oliefrie makeupfjerner.

Denne kombination skulle nemlig give den bedste pleje til øjenvipperne, og give flotte lange vipper, som er styrket af de aktive ingredienser - og dette har de formået.  

Morgenrutine

Min rutine har været fast hver dag. Om morgenen har jeg brugt Volume & Curl Mascara, som giver en virkelig flot og ensartet bue af vipperne, helt uden vippebukker.

Mascaraen er nomineret til årets makeupprodukt ved Danish Beauty Award, og indeholder ingredienser som styrker og fremmer væksten af vipper, mens du har flotte indrammede øjne.Jeg er personligt helt vild med denne mascara, da den giver så flot og voluminøst resultat.   

Aftenrutine

Om aftenen har jeg fordelt den oliefrie makeupfjerner på to vatrondeller og lagt en på hvert øje i et par sekunder. Mascaraen er hurtigt opløst, og man kan fjerne de sidste rester med Soft Cleansing Foam, som også er en mild rens til hele ansigtet.

Jeg elsker især, at denne makeupfjerner er oliefri, og at man har en dejlig frisk følelse omkring øjnene efter afrensning. Ved at tage sig tid til at rense mascara af hver aften, opnår du færre knækkede vipper, og dine øjne bliver ikke generet af makeuprester i løbet af natten.  

Til slut har jeg påført Eye Lash Growth Serum langs vippekanten, så den kan få lov at virke hele natten. Den har en mild formel, som ikke generer øjnene. Det som fremmer hårvæksten i dette serum er peptidet Myristoyl Pentapeptide-17.

Det er det mest anvendte peptid i hårvækstprodukter, og det som der sker, når man bruger denne serum er, at den øger dannelsen af keratin i øjenvippernes hårsække, så de får et boost. Keratin sætter nemlig gang i væksten.  

Resultat: De fyldigste vipper længe

Min test og nye rutine har resulteret i de flotteste og fyldigste vipper, som jeg længe har haft. Det har undervejs været interessant at se, hvordan de små knækkede hår stille og roligt har vokset sig lange, og at jeg har haft meget færre knæk på vipperne.  

Udover at have effektive produkter til vipperne, har Sanzi Beauty også plejende ansigtsmasker, fugtgivende ansigtscremer og nærende serums. Deres rolige farver og flotte æstetik pynter på badeværelset og gør ansigtsplejen mere luksuriøs til en pris der er meget budgetvenlig.

Den er god nok