SUTTEKÆDER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SUTTEKÆDER

Her på siden kan du finde rigtig mange super fine ting inden for bestik og andre køkkenredskaber som særligt henvender sig til babyer og lidt større børn. Du kan både finde super fine knive, gafler og skeer i herlige farver og med super fine og søde figurer, som dit barn vil kunne nyde synet af under måltidet. Har dit barn tendens til hurtigt at miste fokus ved spisebordet kan det sommetider hjælpe, hvis barnet underholdes af en karakter den holder af som eksempelvis Peter Plys eller Mickey Mouse, som du også finder et fint sæt med her på siden. Gør måltidet til en god oplevelse, både for dig som forælder, men også for dit barn med de mange søde service dele.

Baby servicesæt billigt

Udover de mange muligheder som du kan finde her på siden inden for bestik og andet service, så kan du også finde en række opbevaringsbokse til eksempelvis mælkepulver. Sådan en praktisk bøtte kan være rigtig fin at have i hjemmet, hvis du benytter mælkepulver i forbindelse med amning, så du er sikker på at få doseret korrekt hver gang du skal forberede mælk til dit barn.

På siden her finder du også en række andre produkter såsom drikkekopper, tallerkener og andet service, som er udviklet specielt til børns behov. Produkterne er alle skabt af materialer som er super nemme at rengøre efter brug, hvilket gør det meget nemmere som forældre altid at have de rette produkter lige ved hånden. Du kan ydermere få produkter som drikkedunke, hvis du skal have væske med i barnevognen eller hvis du har et lidt større barn, som går i børnehave eller skole, som skal have en drikkedunk med på udflugter eller til madpakken.

Kender du det med at du har taget en banan med i tasken og når du så tager den op for at spise den, så er den helt plettet og stødt, efter at have rullet rundt mellem andre genstande. Dette problem slipper du for med med med Addbaby’s bananskal, hvor du kan opbevare bananen indeni. Bananskallen vil på den måde beskytte bananen, så den altid er spiseklar når du tager den op af tasken.

Se udvalget igennem af bestik og service her på siden og spar mange penge!

Velkommen til Luxplus