PROTEINPULVER OG TRÆNING

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PROTEINPULVER OG TRÆNING

Er du vild med at træne og vil du gerne se resultater af alt dit hårde arbejde hurtigere, så kan det være en fordel at få implementeret noget ekstra protein til kosten uden at skulle spise kylling hele tiden. Med proteinpulver får du let og enkelt tilført alt det protein din krop har brug for, for at kunne oparbejde de muskler som du ønsker at se i forbindelse med din træning. Kom godt i gang med træningen her på Luxplus, hvor du kan få mange forskellige slags proteinpulver, shakers, shots og meget, meget mere.

Billig proteinpulver og shakers fra Luxplus

Når man gerne vil have flere forskellige proteinprodukter i sit hjem, kan det hurtigt blive mange penge, hvilket kan være lidt hårdt for økonomien i længden. På Luxplus har vi sørget for at du med et medlemskab kan spare rigtig mange penge på det populære proteinpulver og andre supplementer til din træning. Lad Luxplus hjælpe dig godt på vej og find dine favoritprodukter her på siden. Nyd en af de fantastiske proteindrikke fra blandt andet Nutramino og Atnu. Du kan altid have de skønne proteinshakes med i tasken, da de er drikkeklar og derfor super anvendelige at tilføre kroppen lige efter træning, hvor din krop trænger til et boost. Vil du hellere blande din shake selv, kan du med fordel købe en shaker her på siden billigt og købe din proteinpulver ved siden af som du kan få med forskellige smagsvarianter. Med en shaker kan du altid lave dig lige den proteinshake du føler mest for og har lyst til på den pågældende dag, når blot du har handlet det proteinpulver som du føler falder bedst i din smag. På den måde er du sikker på altid at have en velsmagende sund drik lige ved hånden.

Hjælp din krop med at få opbygget mere muskelmasse eller få tilført den mængde protein som din krop mangler, hvis ikke du får tilført nok gennem din almindelige kost.

Se udvalget igennem her på siden og find dine favoritter som du ikke vil undvære under eller efter din træning. Rigtig god fornøjelse med de mange herlige protein produkter.

Velkommen til Luxplus
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK