Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
L'Oréal ansigtsserum: Intens pleje til alle hudtyper - Guide

L'Oréal ansigtsserum: Intens pleje til alle hudtyper - Guide

Af L'Oréal Paris
Opnå smuk hud med vores aktive ansigtsserum - intens pleje til alle hudtyper med aktive ingredienser.

Ansigtsserum - intens, dybdegående pleje til din hud 

Da ansigtsserummet kom på hudplejemarkedet, startede det en mindre revolution i hudplejeindustrien. Et serum er et effektivt og intenst produkt, der giver særlig koncentreret pleje og efterlader huden smuk og silkeblød. Et serum trænger dybt ind i huden og hjælper, der hvor behovet er. Det er et aktivt og målrettet hudplejeprodukt. Et serum gør din hudplejerutine endnu mere effektiv.


Hvad er et serum?

Et serum er et helt specielt produkt inden for hudpleje og et godt supplement til din hudplejerutine. Det indeholder i modsætning til andre fugtighedscremer få aktive ingredienser og næsten ingen midler, der fortykker produktet. Et serum er derfor et effektivt hudplejeprodukt, der giver huden intens og målrettet pleje. 

Konsistensen af et serum er mere flydende end en creme. Produktet trænger ind i huden på et splitsekund, og giver dyb, effektiv pleje, der efterlader huden silkeblød. Den luftige tekstur arbejder med huden og lader de aktive ingredienser absorbere i huden. Ingredienser arbejder direkte og effektivt. 

Der er ikke noget magisk over serummets virkning.  Et serum indeholder blot mindre vand end cremer og flere aktive ingredienser. Et serum har normalt en højere koncentration end cremer og er derfor mere kraftfuld og intens end andre hudplejeprodukter. 

Hvordan bruger man et serum til ansigtet? 

Tidligere anbefalede man at bruge et ansigtsserum som en kur, særligt i de perioder, hvor man skifter fra den ene årstid til den anden, da temperaturforskellene kan være hårde for huden, og ansigtet derfor ofte har brug for lidt ekstra pleje i disse perioder.

I dag kan du bruge et serum forebyggende som en del af din daglige hudplejerutine. Påfør serummet på ren, tør hud og lad det trænge ind, ved forsigtigt at gnubbe og duppe produktet på huden. Efter et par minutter kan du slutte af med en ansigtscreme, helst fra den samme hudplejeserie for at skabe perfekt synergi mellem de forskellige produkter. Du kan gentage plejerutinen om aftenen, inden du på påfører din natcreme.  

Ansigtsserummer er sprængfyldte med aktive ingredienser, der styrker og plejer din hud. Selvom serummer kun har været på markedet i få år, har produkterne udviklet sig meget. I dag er et ansigtsserum et komplekst hudplejeprodukt.

Et serum kan indeholde mange ingredienser med en høj koncentration. Det er den høje koncentration af aktive, plejende ingredienser, der gør ansigtsserummet til et meget succesfuldt og effektivt produkt. Serummer er en kæmpe fordel for huden med en kraftfuld og intens virkning, og du kan med fordel implementere et serum i din faste hudplejerutine. 

Få mest ud af dit serum 

Der findes ikke kun ét - men mange serummer. Det vigtigste er at finde ud af, hvad din hud har behov for. 

For at få den bedste effekt af et ansigtsserum skal du vælge et serum, der passer til din hudtype og hudens behov. Du kan vælge at bruge et serummet forebyggende. Men et aktivt serum er faktisk godt for hud unanset alder.

Når du skal bruge dit ansigtsserum, anbefaler vi, at du bruger serummet under din almindelige dagcreme, det giver dit serum en mere kraftig virkning. Det er vores mest effektive tip til at få mest ud af dit ansigtsserum. 

Hvert serum har en forskellig virkning og effekt. Tag et nærmere kig på vores serummer, og opdag hvad de kan gøre for dig og din hudplejerutine. Uanset om du har behov for ekstra fugt, mere glød eller reducering af fine linjer, kan du finde en serum fra L'Oréal Paris der passer præcis til din hud.

Den er god nok