Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
makeup look med produkter fra Loreal

Makeup tutorial med L'Oreal Paris

Af Sara Hansen | Blogger
"I dette indlæg vil jeg gennemgå step by step hvordan du kan anvende make up produkter fra L’oreal Paris til at opnå det perfekte sensommerlook"

I dette indlæg vil jeg gennemgå step by step hvordan du kan anvende make up produkter fra L’oreal Paris til at opnå det perfekte sensommerlook. Indlægget vil berøre produkterne Glam Nude BB Cream, True Match Concealer, Indefectible Sculpt Contouring Palette, False Lash Telescopic Mascara samt Color Riche Lipstick. 


Loreal makeup der er brugt til at skabe looket:

GLAM NUDE BB CREAM

Det første produkt jeg anvender fra L’oreal Paris er deres lækre og meget velduftende ”Glam Nude BB Cream”. Det er den ultimative BB Cream som giver en meget naturlig og lækker hud. Produktet har en utrolig let og velour lignende følelse på huden. Den syner hvid når du har den i hænderne og ændrer så farve når den påføres på din hud, så den matcher netop din hudtone. Dette gøres ved hjælp af små farvepigmenter i cremen som frigøres ved kontakt med huden. Cremen giver en let dækning og gør nemt din hud jævn og lækker. Derudover indeholder BB Creamen SPF 20 og er fyldt med vitaminer som giver massere af fugt til din hud. Jeg vil anbefale at man påfører BB Creamen med fingrene, da dette frigiver farvepigmenterne bedst muligt. Dertil kan det tilføjes at cremen kan anvendes både som en fugtighedscreme eller som en primer under din foundation, idet den udvisker ujævnheder og giver en let mat overflade og dermed giver det perfekte canvas til resten af dit look. 


TRUE MATCH CONCEALER

Næste step i mit sensommerlook er påføring af concealer, her har jeg anvendt True Match i farven Ivory Beige. Concealeren har en pensel i den ene ende og en ”skrue” funktion i den anden. Dette gør det nemt at påføre den rette mængde produkt hver gang og påføring sker derfor nemt uden børste. Concealer hjælper til at fjerne mørke rander og eventuelle urenheder, indeholder ingen olier hvilket gør at huden let kan ånde og samtidigt lukker dine porer ikke til. Concealeren er nem at arbejde med og jeg anvender den helst med mine fingre og arbejder den ind i huden. Concealeren bruger jeg under mine øjne, på mine urenheder samt som en form for highlight under mine kindben. Herefter bruger jeg gerne beauty blender til at blende concealeren med. 


INDEFECTIBLE SCULPT CONTOURING PALETTE

Som et tredje og sidste step af min base anvender jeg L’oreal Paris’ Indefectible Sculpt Contouring Palette som kommer med en highlight samt en contouring farve. Her bruger jeg først den mørke contouring farve til at fremhæve mine kindben. Den mørke contour påføres let med en børste og blendes herefter med en beauty blender eller vha. fingrene. Den lyse hightlight bruger jeg til at fremhæve øjenbrynsbenet under mit bryn. Herefter ”setter” jeg hele min base med en lys pudder så min make up holder hele dagen. 


FALSE LASH TELESCOPIC MASCARA 

Efter min base kommer jeg til øjnene, normalt anvender jeg blot mascara på øjnene eller påfører en smule af min bronzer på øjenlåget. Til dette anvender jeg typisk min ”HOOLA” bronzer fra Benefit som også findes på luxplus.dk. Til mascara anvender jeg i dag False Lash Telescopic Mascara i farven sort. Børstehovedet er ret unikt og består af en smal gummebørste som giver en perfekt mængde mascara til påføringen. Applikatorbørsten unikke form er især god til at adskille vipperne og samtidigt strække vipperne ud. Derudover indeholder mascaraen små fibre som gør at dine vipper syner længere end de reelt er. Perfekt til mine øjenvipper som er ret så korte. Klart min nye favoritmascara! 


COLOR RICHE LIPSTICK

For at fuldende looket bruger jeg til slut læbestiften fra Color Riche serien i farven ”Magnetic Coral” som har den helt perfekte rødorange farve. Læbestiften giver en sheer dækning og har metalic lignende pigmenter i sig. Perfekt læbestift hvis man ikke vil gå ”all in” på røde læber, men have et mere sommerligt og afdæmpet look.  


Den er god nok