Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ELIZABETH ARDEN CREMER OG PARFUMER

Elizabeth Arden

Vil du have makeupprodukter eller hudpleje fra et af verdens førende brands indenfor disse kategorier, så udforsk vores sortiment af Elizabeth Arden produkter her på siden. Vi har et stort udvalg til små priser, så du er sikret at kunne få fingre i alle dine favoritter - og så endda til billige penge. 

Bag om Elizabeth Arden

Elizabeth Arden er et kæmpe navn i hudpleje- og makeup industrien med en lang historie bag sig. I år 1910 åbnede hudpleje guruen Elizabeth Arden sin første hudpleje salon på 5th Avenue i New York. Siden da er succesen vokset til at blive en verdensomspændende hudpleje- og parfume succes. Elizabeth Arden var af den overbevisning at makeup skulle skabes i et perfekt sammenspil mellem videnskab og naturens egenskaber og ressourcer i henhold til at skabe virksomme, effektive og behagelige produkter. Elizabeth Arden levede derudover efter mantraet “To be beautiful is the birthright of every woman”, hvori hun mener, at alle kvinder skal have ret til at pleje sig selv og holde sig naturligt smukke. 

Elizabeth Arden hudpleje og parfumer

Under Elizabeth Arden finder du serier med både parfumer og hudpleje under fanerne 5th Avenue, det populære Eight Hour, Green Tea, Red Door og Visible Difference. Elizabeth Arden har lavet de fineste og mest feminine dufte og parfumer til kvinder. Du kan ikke gå ind i en parfumebutik noget sted uden at støde på de skønne kvindedufte i varianter som eau de parfume og eau de toilette fra Elizabeth Arden, som hver især har sin unikke historie og duft. En parfume er i særdeleshed med til at understrege en kvindes personlighed, da man vælger den parfume med de duftnoter som man personligt bedst kan identificere sig med. Prøv eksempelvis den ikoniske Elizabeth Arden parfume, 5th Avenue, som indeholder fantastiske noter af blandt andet mandarin, magnolia, blomster, bergamot, jasmin og fersken. En anden virkelig populær parfume blandt parfume kreationerne er Red Door. Denne parfume består af noter fra liljer, violer, marokkansk appelsinblomst, ylang-ylang og rød rose. Begge parfumer er blevet et kæmpe hit verden over, og det er ikke uden grund. Er du også på udkig efter hudpleje, så står Elizabeth Arden også klar på den front. Du kan her på siden finde nogle af de mest populære og elskede cremer fra Elizabeth Arden sortimentet, som vil nære og pleje din hud til perfektion. Kom ind i en god hudplejerutine og lad Elizabeth Arden produkterne hjælpe dig med at gøre ritualerne lidt sjovere. På siden vil du både kunne finde ansigtspleje til dag og aften brug samt kropspleje, som er tilsat unikke og luksuriøse dufte. 

Udover ovenstående finder du også opstrammende serum, øjencreme, primer, håndcreme, creme med anti-age effekt og de berømte Elizabeth Arden ceramide complex capsules, som består af små kapsler med en fantastisk anti-age effekt. Produkterne er alle en sand fornøjelse at bruge og smelter behageligt ind i huden under påførslen. 

Elizabeth Arden makeup

Udover de mange parfumer og hudplejeprodukter så finder du også rigtig mange virkelig spændende makeupprodukter fra brandet. Prøv blandt andet en af Elizabeth Ardens mange fantastiske mascaraer som giver vipperne optimal fylde og længde. Er du mere interesseret i læbemakeup, kan du ligeledes finde en række virkelig fine nuancer af læbestifter fra Elizabeth Arden. Der er mange muligheder for at skabe sig et super flot og spændende look med Elizabeth Arden, kun fantasien sætter grænser for kreativiteten. 

Elizabeth Arden - den perfekte gaveide 

Alle produkter fra Elizabeth Arden er en super gaveide, til en du holder af, eller blot til dig selv, hvis du trænger til lidt ekstra forkælelse. Du kan endda finde komplette sæt her på siden, som består af flere af Elizabeth Ardens bestsellere, så du er sikret en gave, som vil falde i god smag. Blandt gaveæskerne kan du blandt andet finde Elizabeth Arden sættet med mascara, creme og parfume som er oplagte at give som værtindegave eller til din mor eller veninde. En gaveæske fra Elizabeth Arden kommer altid i en smuk emballage, der tydeliggør Elizabeth Ardens eksklusive og luksuriøse hudpleje univers.

Elizabeth Arden Eight Hour Creme

Elizabeth Arden er om noget verdensberømt for den populære universal creme Eight Hour creme. Eight Hour universal creme kan bruges som en ansigtscreme, håndcreme, til tørre læber, fodpleje og meget andet. Dens unikke egenskaber kan blødgøre selv den tørreste hud. Eight Hour serien fra Elizabeth Arden findes også som en håndcreme og creme til ansigtet. Hav den altid med i tasken, stående på kontoret eller hav den liggende i bilen, så du altid har førstehjælps cremen lige ved hånden. 

Elizabeth Arden Visible Difference 

Ydermere tilbyder Elizabeth Arden en unik cremeserie under navnet Visible Difference som er creme, øjencreme, natcreme og ansigtscreme som indeholder solbeskyttelse og har en anti aging effekt. Med en rynkecreme fra Elizabeth Arden kan du minimere rynker og udglatte huden i ansigtet, så du opnår et ungdommeligt udseende. Du vil hurtigt opleve, hvordan du får en mere smuk og ensartet hud ved brug af Elizabeth Ardens mange unikke hudplejeserier. 

Find de Elizabeth Arden produkter som tiltaler dig her på siden eller køb en gave til en kvinde du holder af. Der er mange penge at spare på det eksklusive brand her hos Luxplus.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus