Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

Elizabeth Arden PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ELIZABETH ARDEN CREMER OG PARFUMER

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden er et kæmpe navn i hudpleje og makeup industrien. I 1910 åbnede hudpleje guruen Elizabeth Arden sin første hudpleje salon på Fift Avenue i New York, og siden voksede succesen til at blive en verdensomspændende hudpleje og parfume succes.

Under Elizabeth Arden finder du serier med parfume og hudpleje under fanerne 5th Avenue, det populære Eight Hour, Green Tea, Red Door og Visible Difference. Elisabeth Arden har lavet de fineste og mest feminine dufte og parfumer til kvinder. Du kan ikke gå ind i en parfume butik noget sted uden at støde på de skønne kvinde dufte som edp og edt fra Elizabeth Arden som hver især har sin unikke historie og duft.

Elizabeth Arden hudpleje og kapsler med anti-age

Men udover de mange Elizabeth Arden parfumer har Elizabeth Ardens hudpleje univers også et utal af hudpleje produkter som rummer alt fra Elizabeth Arden mascara som giver fantastisk volume til vipperne, serum der opstrammer og opfrisker ansigtet, creme, ansigtscreme, bodylotion, natcreme, øjencreme, primer, håndcreme, rynkecreme og de berømte Elizabeth Arden ceramide complex capsules, som er kapsler med en fantastisk anti-age effekt.

Du kan også finde et hudpleje produkt at give i gave. Vi har flere Elizabeth Arden gaveæsker med mascara, creme og parfume som er oplagte at give som værtindegave eller til din mor eller veninde. En gaveæske fra Elizabeth Arden kommer altid i en smuk emballage der tydeliggør Elizabeth Ardens eksklusive og luksuriøse hudpleje univers.

Elizabeth Arden Eight hour creme

Elizabeth Arden er om noget verdensberømt for den populære universalcreme Eight Hour creme. Eight Hour universal creme kan bruges som en ansigtscreme, håndcreme, til tørre læber, fodpleje og meget andet. Dens unikke egenskaber kan blødgøre selv de tørreste hud. Eight Hour serien fra Elizabeth Arden findes også som en håndcreme og creme til ansigtet.

Derudover tilbyder Elizabeth Arden en unik creme serie under navnet visible difference som er creme, øjencreme, natcreme og ansigtscreme som indeholder solbeskyttelse og har en anti aging effekt. Med en rynkecreme fra Elizabeth Arden kan du minimere rynker og udglatte huden i ansigtet. Du vil hurtigt opleve hvordan du får en mere smuk og ensartet hud ved brug af Elizabeth Ardens unikke hudpleje serier og creme.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.