Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Serum i kapsler er mere effektivt end almindeligt serum.

Ikoniske ceramide-kapsler fra Elizabeth Arden

Af Sandra Schjerning | Influencer
Læs om Elizabeth Ardens fantastiske Ceramide Complex Capsules og hvorfor de skal være en del af din hudplejerutine.

Elizabeth Arden er et af verdens førende brands indenfor makeup produkter og hudpleje og specielt deres Eight Hour og deres Green Tea produkt serier er kendt verden over. Men har du nogensinde hørt om deres fantastiske ceramide complex capsules? 

Hos Luxplus finder du de fire forskellige serumkapsler: Retinol, Vitamin C, Hyaluronsyre og Advanced Ceramide.

Læs med videre her og bliv klogere på hvad de indeholder og hvorfor du skal have dem som en del af din hudpleje rutine!

Hvilken serum skal du vælge?

Advanced Ceramide Capsules

Ceramide kapslerne består af et enestående serum, der er både foryngende og opstrammer huden. Serummet støtter hudens naturlige kollagen-niveau og får huden til at fremstå fastere og mere ungdommelig, da den hjælper med at minimere alderstegn og bekæmper rynker og fine linjer. Samtidig øger serummet hudens fugtniveau, så den føles lettere og friskere.

Ceramider udgør i normal hud op mod 50% af hudens øverste lag og har til opgave at holde hudens barriere sund og intakt, så fugten i huden ikke fordamper og partikler fra forurening ikke kan trænge ind. Tid og sol gør at mængden af ceramider i huden langsomt bliver nedsat.

I 30’erne har man mistet ca. 40% og som konsekvens bliver huden mere trist og tør og mindre fast. Kapslerne er særligt gode til moden hud, serummet føles silkeblødt og lækkert mod huden og man kan med det samme mærke en forskel!

Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum

Retinol kapslerne indeholder et eksklusivt anti-aging serum, der reducerer og forebygger fine linjer og rynker. Serummet kombinerer retinol og ceramider, der sammen gør huden glattere og forbedrer hudens struktur. 

Retinol er en form for A-vitamin og er en af de mest effektive og populære ingredienser når det kommer til at reducere synlige rynker, fine linjer og hyperpigmentering i huden. Det kan også hjælpe med at reducere akne ved at fremme celleomsætningen.

Serummet kan desuden hjælpe med at lysne og udjævne pigmentpletter og øge kollagen-dannelsen i dybden af huden, hvilket giver en glattere og mere fyldig overflade på huden. 

Retinol kan godt irritere huden i begyndelsen og skal derfor altid implementeres gradvist i hudplejerutinen, så du langsomt opbygger hudens tolerance og undgår irritation i huden.

Start med at bruge retinol én gang om ugen, herefter hver 3. dag og til sidst kan det bruges dagligt, men du kan også sagtens nøjes med at bruge det et par gange om ugen og stadig se en effekt. 

Retinol er bedst at bruge i aftenrutinen, da huden bliver mere følsom overfor sollys. Og husk altid SPF i dagtimerne! 

Hyaluronic Acid Ceramide Capsules

Hyaluronsyre kapslerne indeholder et intenst fugtgivende serum, der bidrager til at styrke huden og genoprette dens elasticitet. Kapslerne er nemlig rige på både hyaluronsyre og ceramider, der giver huden intensiv fugt indefra og derfor får huden til at fremstå mere sund og spændstig.

Lad dig ikke skræmme af at ordet “syre” indgår i navnet. Hyaluronsyre er nemlig et naturligt stof, vi alle er født med i kroppen, men som vi desværre producerer mindre og mindre af med alderen.

Derfor er det også en god ide at implementere hyaluronsyre i din hudplejerutine så tidligt som muligt, da det er den bedste fugtbooster man kan tænke sig, og hvis der er noget huden elsker, så er det fugt! 

Hyaluronsyre er med til at binde væske og er dermed med til at give fugt, fylde og elasticitet til huden. Den er dermed perfekt at bruge under din dagcreme, da den på denne måde giver huden et ekstra fugtboost!

Vitamin C Ceramide Capsules

Vitamin C kapslerne besidder en unik formular der styrker hudens reparationsmekanisme, forbedrer fugtniveauet og mindsker fine linjer og rynker i huden. Serummet er dermatologisk- og klinisk testet, og det styrker den naturlige fornyelsesproces, genopbygger huden og efterlader den synligt fastere, glattere og sundere. 

C-vitamin er et af de mest populære vitaminer i hudpleje, da det er en kraftig antioxidant, der styrker huden, stimulerer dannelsen af kollagen og øger cellefornyelsen. Derfor finder du også ofte C-vitamin i anti-age produkter, da den mindsker solskader, der ofte viser sig i form af rynker. 

Mere effektivt end almindeligt serum

Fordi serummerne er indkapslede i de hygiejniske engangskapsler er du sikker på at ingredienserne er helt friske, potente, rene og aktive hver gang en kapsel åbnes - i modsætning til normale serum flasker, hvor der kommer luft ned i produktet hver gang det åbnes.

Test viser at det indkapslede serum er 76% mere effektivt end ikke-indkapslet serum. Doseringen i hver kapsel er helt perfekt og rækker til både ansigt og hals. 

For at få mest muligt ud af serummerne ville jeg anbefale at bruge retinol og ceramide kapslerne i aftenrutinen, og hyaluronsyre og vitamin C kapslerne i morgenrutinen, efterfulgt af SPF.

Retinol og vitamin C, skal helst ikke kombineres i samme rutine, men du kan stadigvæk sagtens bruge begge produkter, hvis du bare sørger for at fordele dem, så de bliver brugt hver for sig i hhv. din morgen og aftenrutine. 

Den er god nok