Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Elizabeth Arden produkter

Elizabeth Ardens mest populære produkter

Af influencer Camilla Klarskov
"Produkterne stod på badeværelseshylden hos min mormor og mor, og jeg lærte den karakteristiske duft fra den verdensberømte Eight Hour Creme at kende"

Hvis der er ét skønhedsbrand, jeg har minder om helt fra min barndom, så er det Elizabeth Arden. Produkterne stod på badeværelseshylderne hos både min mormor og mor, og jeg lærte den karakteristiske duft fra den verdensberømte Eight Hour Creme at kende, da jeg var helt lille. Jeg tror ikke, at jeg er den eneste skønhedsentusiast, som har minder om det populære brand, der går så langt tilbage, jeg kan huske. På den måde har Elizabeth Arden været en autoritet inden for skønhedsverdenen i et århundrede, lige siden dets grundlæggelse i starten af 1900-tallet. Kvinden bag brandet levede efter princippet, at alle kvinder skulle have mulighed for – og fortjente – at føle sig smukke, og den ideologi brugte hun til at skabe utallige kultprodukter, der fortsat er kendt kloden over. 

For mig er der en særlig luksus over at forkæle min hud med disse produkter, og jeg forudser, at Elizabeth Arden stadig vil være lige så populær de næste mange, mange årtier. Derfor har jeg i dag valgt tre ud af de mange musthaves fra brandet, som jeg selv anvender, og som jeg vil anbefale dig at teste, hvis du endnu ikke gået på opdagelse i de populære produkter fra Elizabeth Ardens univers.

Eight Hour Lip Protectant Stick (med SPF15)

Den ikoniske Eight Hour Creme er som sagt et af de mest anerkendte produkter i og udenfor skønhedsbranchen, og kun de færreste mennesker har endnu ikke stiftet bekendtskab med kultproduktet, der er kendt for at kunne redde nærmest ethvert skønhedsproblem – lige fra sprukne læber og tør hud til uregerlige øjenbryn eller mangel på highlighter. 

Derfor giver det også rigtig god mening, at cremen ligeledes er blevet lanceret som en læbepomade, specifikt målrettet til at pleje og beskytte den udsatte hud på læberne. Jeg bruger selv produktet året rundt; om vinteren til udtørrede, smertende læber, og om sommeren til at beskytte dem mod solens skadelige UV-stråler. Desuden fungerer produktet glimrende til at holde læberne fugtede under læbestiften!

Green Tea Honey Drops Body Cream

Denne kropscreme er endnu en klassiker fra Elizabeth Arden, og er direkte målrettet hud, som har brug for ekstra pleje, fugt og næring. Cremen, der blandt andet indeholder honning og ekstrakt fra grøn te, dufter fantastisk, og selvom den har en tyk konsistens, fordeler den sig let og er nem at smøre ud, så den hurtigt kan trænge ind i huden. Dermed er cremen ideel til tørre hudtyper, og også her er der tale om et multianvendeligt produkt, der både er en lifesaver om vinteren, hvor jeg selv oplever, at min hud tørrer ud i kulden, og om sommeren, hvor solens stråler får min hud til at tørste efter masser af fugt. 

Flawless Start Instant Perfecting Primer

Man kan have nok så mange gode makeupprodukter – men hvis basen ikke holder, er de ikke meget værd. Jeg har selv været igennem en masse forskellige primere, men har efter flere anbefalinger kastet min kærlighed på denne variant fra Elizabeth Arden. Produktet, der er fri for olie, føles fløjlsblødt at fordele, og fungerer nærmest som et fotofilter på huden, der med det samme fremstår glattere, blødere og mere matteret. Jeg har desuden lagt mærke til, at mine porer bliver markant mindre synlige, imens huden i T-zonen olierer mindre, hvorfor makeuppens holdbarhed også forlænges væsentligt. Altså den perfekte base til en langtidsholdbar makeup! 
Den er god nok