Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

Clinique PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CLINIQUE CREMER OG MAKEUP

Clinique

Clinique er et af de mest anerkendte hudpleje producenter i verden, og med deres bestseller hudplejeserier og cremer, har de skabt et hudplejeprogram, som er blevet kendt verden over. Clinique er til dig der går op i din hudplejerutine og ønsker at se resultater af de produkter som du bruger. 

Clinique tretrins hudplejerutine

Clinique er skaberne bag den verdensberømte hudplejerutine, en 3-trins hudplejerutine, som kan forandre dit ansigt og din hud for altid. Trin 1 i Clinique hudpleje programmet hedder: Rens. Med dette punkt gælder det om at finde en god ansigtsrens eller ansigtssæbe. Du kan med fordel bruge Clinique Facial soap, som blidt renser huden. Trin 2 i Clinique hudpleje programmet er: Eksfoliér. Her kan du bruge Clinique Clarifying Lotion til netop den hudtype du har, alt efter om du har tør hud, normal hud eller fedtet hud. Cliniques ansigtsscrub fjerner døde hudceller, og giver dig en blød og strålende hud. Derudover kan en god ansigtsscrub fra Clinique, forberede dit ansigt på bedre at kunne optage den gavmilde effekt fra en god serum eller creme til ansigtet. Trin 3 i din daglige hudpleje rutine med Clinique er: Fugt. Her gælder det om at finde en rigtig god ansigtscreme, ansigtsgel, eller serum fra Clinique, som kan genoprette hudens naturlige fugtbalance, og som passer til din hudtype. Fra Cliniques udvalg af cremer finder du bl.a. Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion, Moisture Surge, Superdefense og All About Moisture.

Når du er igang med den populære og effektive tretrinsrutine, kan du med fordel tilføje en god øjencreme eller serum til øjnene. Med All About Eyes serum eller repairwear laser eye creme kan du udglatte fine rynker og linjer omkring øjnene og opstramme huden. Ikke nok med at cremerne vil passe godt på din hud, så er de en ren fornøjelse at påføre huden som blot vil understrege velværefølelsen. Foruden at rense og fugte vil de mange hudplejeprodukter fra Clinique pleje din hud i dybden, tilføre en fin og naturlig glød og sørge for at huden holdes sund og frisk. 

Clinique makeup

Vi har også et stort udvalg af makeup fra Clinique. Du kan blandt andet finde mascara, concealer, foundation, læbestift samt en række pensler som vil gøre arbejdet med makeuppen meget lettere. Med de mange fine makeup produkter kan du skabe nøjagtig det look som du ønsker dig om det er til hverdag eller fest. Alle produkterne er af høj kvalitet og er derfor en ren fryd at bruge hver gang du bruger dem.  

Clinique mascara

Et af de virkelige populære produkter fra Clinique er deres mascara. Blandt dette produkt finder du mascara, som både giver fylde, længde eller hjælper dine vipper på vej med hensyn til at få det virkelig fine buede look på vipperne. Vil du have smukt definerede vipper som indrammer dine øjne, så se nærmere på Cliniques super fine mascara her på siden, som du ovenikøbet får til billige penge. 

Clinique parfume

Vi har også et stort udvalg af de lækre Clinique parfumer, såsom klassikeren Clinique Happy og Aromatics. Begge parfumer er udvundet af hver deres feminine duftnoter, som vil fungere som prikken over i’et til dit outfit. Se nærmere på de herlige parfumer her på siden og find din nye personlige favorit. Når du har fundet den parfume som du synes bedst om, så er der et par gode råd du kan følge, så parfumen vil holde sine unikke duftnoter intakt i længere tid. Parfumer har ikke godt at hverken lys eller for høj varme, derfor er det en god ide at opbevare din parfume i den æske som parfumen kom i, når du ikke bruger den, så den er afskærmet for direkte sollys. Sørg derudover også for at din parfume ikke står i det varmeste rum i dit hjem. På den måde vil du have en parfume, som dufter præcis som den skal i meget længere tid. 

Bag om Clinique

Clinique lancerede tilbage i år 1968 deres første hudplejeprodukter og siden er det gået stærkt for det i dag verdenskendte brand. Clinique vil gerne kunne tilbyde deres brugere en række produkter, som er udvundet således at de ikke vil forårsage allergier, irritationer eller andre skader på huden. Clinique sørger altid for at holde sig opdateret med ny viden og teknologi, men holder sig altid til deres høje krav angående sikre ingredienser. For at sikre den høje standard hos Clinique evalueres alle stadier af deres udvikling, så du kan være sikker på at få det bedst mulige produkt i hænderne. Alle produkter gennemgår en lang række tests som eksempelvis føle tests, øjenlæge tests, brugersikkerhed og kliniske tests. Alle disse procedure gennemgår brandet, så du roligt og med god samvittighed kan benytte de mange lækre produkter. Udover brandets store engagement i menneskers ve og vel så tænker Clinique også meget over deres produktion i henhold til miljøet, hvorfor Clinique har opsat et mål der hedder at de inden år 2020, vil reducere deres nettoudledning af CO2 til nul. 

Find de mange lækre Clinique produkter her på siden til en billig pris - vi er sikre på, at du vil synes om dem. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus