Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CLINIQUE

Clinique PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CLINIQUE CREMER OG MAKEUP

Clinique

Clinique er et af de mest kendte hudpleje producenter i verden, og med deres bestseller hudplejeserier og cremer, har de skabt et af verdens mest kendte og elskede hudpleje programmer.

Clinique tretrins hudplejerutine

Clinique er skaberne bag den verdensberømte hudplejerutine, en 3-trins hudpleje rutine, som kan forandre dit ansigt og din hud for altid. Trin 1 i Clinique hudpleje programmet hedder: Rens. Med dette punkt gælder det om at finde en god ansigtsrens eller ansigtssæbe. Du kan med fordel bruge Clinique Facial soap, som blidt renser huden. Trin 2 i Clinique hudpleje programmet er: Eksfoliér. Her kan du bruge Clinique Clarifying Lotion til netop den hudtype du har, alt efter om du har tør hud, normal hud eller fedtet hud. Cliniques ansigtsscrub fjerner døde hudceller, og giver dig en blød og strålende hud. Derudover kan en god ansigtsscrub fra Clinique, forberede dit ansigt på bedre at kunne optage den gavmilde effekt fra en god serum eller creme til ansigtet. Trin 3 i din daglige hudpleje rutine med Clinique er: Fugt. Her gælder det om at finde en rigtig god ansigtscreme, ansigtsgel, eller serum fra Clinique, som kan genoprette hudens naturlige fugtbalance, og som passer til din hudtype. Fra Cliniques udvalg af cremer finder du bl.a. Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion, Moisture Surge, Superdefense og All About Moisture.

Når du er igang med den populære og effektive tretrinsrutine, kan du med fordel tilføje en god øjencreme eller serum til øjnene. Med All About Eyes serum eller repairwear laser eye creme kan du udglatte fine rynker og linjer omkring øjnene og opstramme huden.

Clinique makeup og rens

Vi har også et stort udvalg af makeup fra Clinique. Du kan blandt andet finde mascara, makeupfjerner, foundation, ansigtsrens og læbestift.

Alle Clinique hudpleje, ansigtscreme og makeup produkter er allergivenlige og parfumefri. Med et Clinique rensesæt til ansigtet kan du give dig selv en professionel og god rense ansigtspleje rutine. Anvender du Clinique produkter på din hud hver dag, vil dit ansigt hurtigt stråle og genvinde sin naturlige glød.

Clinique parfume

Vi har også et stort udvalg af de lækre Clinique parfumer, såsom klassikeren Clinique Happy og Aromatics.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.