Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Den rigtige læbepomade er en life saver om vinteren.

4 tips til at passe på læberne i kulden

Af Sandra Schjerning | Influencer
Se hvordan den rigtige læbepleje kan holde dine læber smukke og sunde gennem en kold vinter.

Vinteren er ved at være godt over os, og jo koldere vejret bliver, des større er chancen for at dine læber bliver tørre, sprukne og kedelige at se på. Huden på læberne er ekstra tynd og er derfor også ekstra udsat i de kolde måneder. Kort sagt: Det er vigtigt at passe godt på dem! Ligesom du nok ikke ville bevæge dig ud i kulden uden først at klæde dig varmt på, så skal du ligeledes sørge for at klæde din hud - og specielt huden på læberne på, så de kan modstå det holde og blæsende vejr. 

Det er heldigvis ikke så svært at tage sig godt af sine læber i vinteren, alt du skal gøre er at følge disse nemme steps:

Tip 1: Eksfoliering

Ligesom resten af din hud, så har læberne også brug for eksfoliering og meget gerne ca. en gang om ugen. Når du eksfolierer dine læber, hjælper det dem med at komme af med den kedelige og sprukne overflade og får i stedet dine læber til at fremstå bløde og lækre. En god lip scrub er et musthave i enhver læbepleje rutine! Eksfoliering en gang om ugen er mere end rigeligt, hvis man gør det oftere kan det resultere i irritation og rødmen.

Tip 2: Læbepomade for masser af fugt

I vinterperioden er det super vigtigt at huske at holde læberne fugtet hele dagen igennem, så sørg for altid at have en læbepomade i lommen/tasken/kontorskuffen/bilen - eller måske alle 4 steder, så du altid har en ved hånden når du skal bruge den! Der findes læbepomader som er specielt egnet til vinterbrug og hvis du skal være ekstra god, så gå efter en læbepomade med SPF, dine læber vil takke dig i mange år fremover! 

Gør hvad du kan for at undgå at slikke dig om læberne for at holde dem fugtet, da det faktisk har modsat effekt og kan resultere i røde og tørre læber i stedet.

Tip 3: Glem ikke vandet!

Og her menes der ikke at du skal putte vand på dine læber for at holde dem fugtet, men at du skal sørge for at drikke rigeligt! Hvad der kommer ind i kroppen reflektereres også uden på kroppen. Hvis du er dehydreret kan det have en negativ effekt på både din hud og dine læber, så sørg for at spise varieret og husk at drikke nok vand i løbet af dagen. 

Tip 4: Tilføj ekstra luksus

Hvis du vil være sikker på at give dine læber lidt ekstra pleje, findes der masser af forskellige masker du kan bruge, alt lige fra jelly-masker som kan sidde på læberne i ca. 20 minutter og som er lidt sjovere at bruge hvis man fx. skal holde “self-care” aften med veninderne, til masker med specifikke vitaminer og til deciderede sleeping-masker, som skal blive på hele natten. 

En anden ting der kan gøre det lidt sjovere og nemmere at huske læbeplejen i hverdagen er at bytte sine læbestifter ud med farvede læbepomader i stedet eller at investere i læbestifter der indeholder enten shea butter, hyaluronsyre eller jojoba-olie, der hjælper med at holde læberne fugtede og flotte i vintermånederne. 


Den er god nok