Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

Maybelline PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MAYBELLINE MASCARA OG FOUNDATION

Maybelline
Maybelline er et af de største makeupbrands i verden, og sælges i mere end 129 lande. Maybelline opfordrer alle kvinder til at kaste sig ud i at lege med deres makeup, og afprøve nye makeup looks. Makeup fra Maybelline er til den selvsikre kvinde, som elsker at gøre noget ekstra ud af sig selv både til hverdag og til fest. Med makeup fra Maybelline får du kvalitets makeup til en meget billig pris.

Bag om Maybelline

Maybelline startede som en lille familievirksomhed, men voksede sig med tiden større og større og er den dag i dag det største kosmetik brand i USA. Maybelline er især eksperter i, at overføre looks fra catwalken til produkter som alle kvinder verden over kan få fingre i. Maybelline har efterhånden skabt et bredt sortiment, så du kan være sikker på at skabe præcis det look, du har lyst til. Ikke nok med at du kan finde alle de produkter, du skal bruge for at skabe et spændende udtryk, så kan du også få dine Maybelline produkter til en billig penge, så du ikke behøver at gå på kompromis med det look som du ønsker at kreere. 

Maybelline Makeup

Du kan altid finde lækker makeup fra Maybelline her på siden. Du kan blandt andet få fingre i et væld af lipgloss i pink, transparent, lyserød, rød eller i mange andre flotte nuancer, der får dine læber til at fremstå skinnede, velplejede og uimodståelige. 

Under Maybelline brandet kan du også finde de kendte Baby Lips læbepomader. Baby Lips fra Maybelline er elsket af kvinder over hele verden for deres flotte farver og gode plejende egenskaber. Maybelline Baby Lips læbepomade er til dig, der ønsker god læbepleje med eller uden farve. Vi har både billig læbepomade fra Maybelline Baby Lips electro serien, de klassiske Baby Lips i forskellige røde nuancer og Baby Lips Dr Rescue som virker ekstra plejende og fugtgivende på dine læber.

Udover lipgloss og læbepomader er Maybelline også kendte for at lave god og billig foundation, som dækker godt, fra blandt andet Dream serien. Komplimenter din yndlings Maybelline foundation med Maybelline concealer og pudder, for at opnå en super flot, ensartet og fejlfri base. Base makeuppen kommer i mange nuancer, så du kan helt sikkert finde netop den farve, som matcher din hudtone bedst muligt. Udover de mange lækre produkter til huden finder du også et stort udvalg af blandt andet øjenskygger, primere, neglelakker og mange andre makeup produkter lige her på siden. 

Maybelline Bryn pensler 

Vil du have smukke markerede bryn, men mangler de hår, der skal til for at skabe det look som du ønsker dig, så kan du med fordel se nærmere på Maybellines udvalg af bryn produkter. Alle Maybellines bryn produkter vil let og enkelt hjælpe dig med at optegne dine bryn på en naturlig måde, så du kan få fyldige markerede bryn i præcis den form, som du ønsker. Bryn er det perfekte værktøj til at markere dine øjne og skabe et dramatisk og intensiveret look. Se nærmere på udvalget og find netop det brynprodukt, som passer til dine behov. 

Maybelline Mascara 

Maybelline er især kendt for deres ekstrem populære mascaraer, og i særdeleshed deres Lash Sensational mascara, som du naturligvis også kan finde billigt her, både i den normale og vandfaste udgave. Maybellines mascaraer er så billige, at du sagtens kan købe flere typer mascara og variere dit øjenvippe look alt efter om du ønsker super kraftige, længere eller dramatiske vipper. Skab et misundelsesværdigt look med Maybellines mange mascara. 
Find dine Maybelline favoritter allerede i dag til en overkommelig og billig pris lige her på Luxplus. 
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.