Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Maybelline

Favorit makeup fra Maybelline

Af Mai Hvass | Kosmetiker
"Maybe she's born with it. Maybe it's Maybelline". Se nogle af vores favoritter her, og læs hvorfor Maybelline bør være en del af din makeup samling!

Er du på udkig efter nye lækre makeup produkter, som ikke koster en formue, så kan du roligt se nærmere på det verdenskendte brand, Maybelline. Makeup af høj kvalitet behøver ikke være dyrt for at give flotte og holdbare resultater. Når du shopper Maybelline, har du heldigvis råd til at finde flere favoritter blandt sortimentet, da alle produkter kan købes til små og overkommelige priser. 

Maybelline startede op som en mindre familieejet virksomhed, men er i dag et af de største kosmetikselskaber i USA. Med Maybelline kan du skabe de super cool og lækre looks, som ses på catwalken, da det er her Maybelline henter inspiration fra. Du har derfor rig mulighed for, at eksperimentere og lege med forskellige looks og udtryk. Kun fantasien sætter grænser med Maybelline, så det er bare med at slippe kreativiteten løs og skabe personlige looks, som fremmer din personlighed. 


Maybelline foundations mm

Smuk og ensartet hud med Maybelline

Uanset hvilket look du er til, er vi sikre på, at du finder nogle favoritter blandt Maybellines sortiment. Maybelline er særligt elsket for deres unikke og super behagelige formler med hensyn til alt, hvad der omhandler base makeup såsom concealer, foundation og pudder. Leder du eksempelvis efter en foundation, som giver en perfekt dækkeevne og som minimerer synligheden af huden porer, så skal du have fingre i Maybellines bestseller, Fit Me foundation. Kvinder verden over er vilde med denne foundation, da den matterer huden og efterlader en flawless og ensartet overflade. Fit Me er den perfekte foundation til dig, der ønsker en holdbar foundation, som bliver hvor den skal hele dagen igennem.  


Maybelline mascara

Fyldige og lange vipper med Mascara fra Maybelline 

Et andet produkt du absolut må eje i din makeupsamling er en af Maybellines fantastiske mascaraer. Her på Luxplus kan vi slet ikke få armene ned over Lash Sensational Mascara, som tilfører vipperne både fylde og længde. Med Lash Sensational Mascara vil dine vipper folde sig ud som en smuk vifte og samtidig indramme dine øjne ved hjælp af en masse iøjnefaldende volume, som vil give øjnene karakter. Det er ikke uden grund, at mascaraen er blevet så stort et hit blandt mange kvinder - prøv den på dine egne vipper og oplev en markant forskel af dine vippers længe og fylde. 


Den er god nok