Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Maybelline makeup produkter

Uundværlig makeup fra Maybelline

Af beauty ekspert Camilla Klarskov
"Gennem årene har jeg fundet flere favoritter fra mærket. I dag deler jeg seks af de produkter, der er blevet uundværlige i min samling"

Maybelline var et af de allerførste makeup-brands, jeg stiftede bekendtskab med, og igennem årene har jeg løbende fundet flere favoritter fra det prisvenlige mærke. I dag deler jeg seks af de produkter, der er blevet uundværlige i min samling. 


Uundværlig Maybelline makeup:

Fit Me Matte + Poreless Foundation

Det her er min absolut YNDLINGS foundation – og det siger ikke så lidt, eftersom jeg er indehaver af (lidt for) mange og dyre foundations. Men denne anerkendte foundation er altså blevet min favorit, og lever fuldt ud op til dens hype. Matte + Poreless-varianten fra Fit Me-serien er egentlig målrettet kombinerede og mere olierede hudtyper, men det er min erfaring, at den er god til stort set alle hudtyper, da den hverken er for tyk eller tynd i konsistensen og efterlader en meget naturlig finish på huden. Jeg har altid to farver på min toilethylde, som jeg mixer, så farven passer ligegyldigt hvad – på den måde kan jeg bruge den året rundt, og enten gøre den mørkere eller lysere efter behov. Så hvis du er på udkig efter en ny, prisvenlig foundation, synes jeg bestemt, at du skal kigge efter dette ride or die-produkt!

Total Temptation Brow Definer

Jeg er for nyligt skiftet fra at definere mine bryn med pomader til øjenbrynsblyanter, og har i den forbindelse konstateret, at jeg er ret kræsen, når det kommer til de pencils, der er at finde på markedet. Derfor kom det bag på mig, da jeg forelskede mig i denne Total Temptation-blyant, som både har den perfekte farve og en god konsistens til at blende ud med den lille børste for enden. Dét efterlader et sæt definerede, men meget naturlige øjenbryn, som holder dagen ud. 

Lash Sensational Mascara

Jeg er trofast tilhænger af, at det ikke er værd at bruge mange penge på high end-mascaraer, når de budgetvenlige brands laver nogle af markedets allerbedste mascaraer – og denne Lash Sensational Mascara er et godt eksempel på, hvor gode mascaraer man kan få for nærmest ingen penge. Mascaren her efterlader et naturligt resultat med mørke, separerede og forlængede vipper, der holder buen fra vippebukkeren til perfektion. 

Master Strobing Stick Illuminating Highlighter

Hvis der er et produkt, jeg er specielt glad for om sommeren, så er det en god highlighter, der kan fremhæve en flot sommerkulør. Specielt highlightere i gyldne nuancer er perfekt på denne tid af året, og jeg er derfor blevet vild med denne stick-version i farven Nude Glow, som efterlader kindben, næseryg, hage, amorbue og brynsben med et glødende touch. Fordi stiften er forholdsvis stor, er den også oplagt at bruge på skuldre, kraveben eller hvilke dele af kroppen, man ellers kunne tænke sig at fremhæve.

Color Sensational Lipstick

Jeg elsker ideen om en nude-farvet læbe, men har alligevel haft svært ved at finde en læbestift, jeg rigtig syntes passede til netop mig. Nu har jeg fundet denne i farven ’Clay Crush’ fra Color Sensational-serien, og jeg er helt vild med den! Læbestiftens finish er hverken for mat eller for glossy, og farven nærmest smelter ind i læberne, hvor den efterlader et diskret – men virkelig pænt – look. Serien består forresten af 39 forskellige nude, pink og røde nuancer, så hvis du er på udkig efter det perfekte ”your own lips but better”-look (eller bare en ny læbestift generelt), vil jeg anbefale dig at tjekke disse ud! 

Brow Drama Sculpting Mascara

Endnu et øjenbrynsprodukt, jeg elsker, er denne brynmascara! Den er både god til de dage, hvor man ikke har tid til en større rutine, men gerne vil have lidt ekstra farve til brynene, og så er den god til bryn, der har det med at leve sit eget liv. Selv starter jeg med at bruge den tidligere nævnte øjenbrynspen, og går derefter over brynene med denne gel for at holde øjenbrynsstråene på plads, så de forbliver pæne hele dagen. 


Den er god nok