Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DR. HAUSCHKA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DR. HAUSCHKA

Dr. Hauschka

Dr. Hauschka er ejet af WALA fonden, som er pionerer inden for naturprodukter, og har produceret naturprodukter siden 1935. Det var Robert Hauschka, der i en ung alder udviklede naturlige lægemidler, som der blev en så stor efterspørgsel på, at WALA blev grundlagt. Det er mennesket og naturen, som er i fokus i produktionen af Dr. Hauschkas naturlige og økologiske produkter til ansigt og krop. Produkterne er ikke inddelt efter hudtyper, da virksomheden betragter huden som et helheds organ med skiftende udseende. Produkterne er altså skabt til at aktivere hudens egne funktioner, og udnytte kroppens egne ressourcer.

Du finder ingen syntetiske konserveringsmidler, farvestoffer eller duftstoffer i Dr. Hauschkas produkter, da produkterne indeholder økologiske og biodynamiske lægeplanter. Planterne dyrkes efter naturlige rytmer igennem hele processen - det gælder såning, produktion og pleje. Produkterne er derfor ideelle til de fleste hudtyper og hudtilstande. Derudover går Dr. Hauschkas produkter ind, og hjælper huden med at regulere og genopbygge sig selv.

Dr Hauschka - naturlige produkter

I 1999 indgik Dr. Hauschka et samarbejde med den svenske kosmetolog, Elisabeth Sigmund. Sammen lancerede de en makeup serie, som, udover at være helt naturlig, også indeholder sammensætninger, der ikke kun pynter, men også plejer ansigtet. Sidenhen blev sortimentet udvidet med en serie af parfumefri produkter til atopisk eksem også kaldet astmaeksem.

WALA dyrker selv mange af deres urter og lægemidler. Dette gøres økologisk og biodynamisk uden kemiske insekt- og pesticider. Alt sammen med øje og respekt for jordens frugtbarhed, jordens rytme og jordens balance. Samtidig er flere af produkterne veganer-venlige. Ingen af produkterne er testet på dyr.

Dr Hauscka tilbud

I dag fås Dr. Hauschka i store dele af verden, heriblandt Danmark. Produkter fra Dr. Hauschka er meget populært, og har opnået meget anerkendelse, og derfor forhandler vi det selvfølgelig også her hos Luxplus. Priserne er så lave, at man skulle tro det var på tilbud, men det er dog bare vores medlemspriser.

Hos Luxplus kan du finde et bredt sortiment af produkter fra Dr. Hauschka. Du finder blandt andet ansigtsmaske, toner, kropsolie, rensemælk, øjencreme, rensegel, håndcreme, fodcreme,, deodorant, lip balm, concealer.

Dr. Hauschka er perfekt til dig der stiller krav til dine hudplejeprodukter og som værdsætter brug af de naturlige ingredienser.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus