Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

TECHNIC

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TECHNIC MAKEUP

Technic

Technic Cosmetics er et engelsk brand, som har specialiseret sig i at producere makeup til overkommelige priser. Technic Cosmetics formår at forny sig, og følge med tidens trends, samtidig med at de kan tilbyde et bredt sortiment. Technic er billig makeup som kan bruges til enhver lejlighed. Alle Technics produkter er cruelty free og udviklet af høj kvalitet, men sælges til små priser, så du kan få råd til alt det du har brug for. 

Technics mål er at skabe makeup, der får alle kvinder til føle sig selvsikre, ligemeget om de har lidt eller meget makeup på. Det er muligt at matche årstiden, sæsonen eller humøret med makeup fra Technic. Derudover er det muligt at tage alle Technics produkter med på farten, da de kommer i en praktisk emballage og ofte i travel-size størrelser.

Billig technic makeup, puddere og contour sticks

Technics sortiment byder på et hav af makeup produkter, lige fra øjenskygger, øjenskygge paletter, til mascara, øjenbryn kits, neglelakker og makeupbørster. Det er kun fantasien der sætter grænsen for hvor vildt det skal være, for med Technic kan man virkelig sætte farve på hverdagen. Hvis du dog er til et lidt mere afdæmpet look, kan du også trygt købe makeup fra Technic, de laver nemlig også laver mange øjenskygge paletter i neutrale og brunlige farver, som især er gode til hverdag, og er bare en god basic makeup at have. 

Den kendte Technic Soft Focus powder og de smarte contour sticks er blandt makeup bestsellerne fra Technic Makeup brandet. Du kan kort sagt skabe dig lige nøjagtig det look som du ønsker med Technic, om det skal være en simpel hverdagsmakeup hvor der er fokus på en fejlfri hud og fine definerede vipper eller om det skal være en festlig aftenmakeup hvor der er skruet helt op for intensiteten på farverne, contouring, læberne eller øjne. Prøv dig frem med de mange skønne Technic produkter og leg med dit look for at finde frem til de teknikker og farver som du synes klæder dig bedst. Makeup skal være en sjov og kreativ oplevelse, hvilket de ved hos Technic, hvorfor du kan få så mange spændende og forskellige produkter at give dig i kast med foran spejlet. 

Neglelak fra Technic

Vil du have en ny farve på neglene som eventuelt matcher det makeup look du netop har kreeret med de mange Technic produkter, så kan du få et super fint udvalg af lækre nuancer her på siden i både nude farver, glimmer effekts eller klare farver. På den måde kan du være sikker på at finde en farve, som vil falde i netop din smag der vil passe til både outfit og makeup.

Pensler og børster fra Technic

Vil du skabe et look som både er let at skabe og efterfølgende sidder på huden længe, så skal du have værktøjet i orden. Heldigvis har Technic også udviklet en række børster og pensler som hjælper dig med at påføre de forskellige produkter til perfektion. Ligesom alle produkterne kan du også få de mange børster og pensler til meget små og overkommelige priser så du kan være sikker på at få alle de børster og pensler som du føler behov for, for at kunne skabe dig det look som du ønsker. 

Makeupartisternes makeup til billige priser

Technic er både for professionelle makeupartister, og begyndere. Og her hos Luxplus er vi naturligvis stolte over at kunne tilbyde hele linien af produkter fra Technic, til meget fordelagtige priser. Vi har blandt andet Face and Body Shimmer, som egner sig perfekt til både små og store fester. Og når vi nu er ved glimmer, så har Technic også lavet nogle fantastiske highlightere, som virkelig kan få kindbenene til at poppe frem, og det kan vi lide. I forbindelse med dette, bør det også nævnes at Technic også har lavet forskellige produkter til contouring, som gør det muligt at få markeret ansigtet helt rigtigt. Vi kunne blive ved, men det er nok nemmere at du selv prøver det, og til de priser, er der råd til at prøve lidt mere - det er da herligt!


Fyld sminkebordet op med en masse skønne produkter fra Technic, så er du sikker på altid at have alle de produkter som du har brug for, for at kunne skabe hvilket som helst look som du ønsker dig. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus