Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

TECHNIC

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TECHNIC MAKEUP

Technic

Technic Cosmetics er et engelsk brand, som har specialiseret sig i at producere makeup til overkommelige priser. Technic Cosmetics formår at fornye sig, og følge med tidens trends, samtidig med at de kan tilbyde et bredt sortiment. Technic er billig makeup til enhver lejlighed.
Technics mål er at skabe makeup, der får alle kvinder til føle sig selvsikre, ligemeget om de har lidt eller meget makeup på. Det er muligt at matche årstiden, sæsonen eller humøret med makeup fra Technic. Derudover er det muligt at tage alle Technics produkter med på farten, da de kommer i en praktisk emballage og ofte i travel-size størrelser.

Technic makeup, puddere og contour sticks som er billige

Technics sortiment byder på et hav af makeup produkter, lige fra øjenskygger, øjenskygge paletter, til mascara, øjenbrynkits, neglelakker og makeupbørster. Det er kun fantasien der sætter grænsen for hvor vildt det skal være, for med Technic kan man virkelig sætte farve på hverdagen. Hvis du dog er til et lidt mere afdæmpet look, kan du også trygt købe makeup fra Technic, de laver nemlig også mange øjenskygge paletter i neutrale og brunlige farver, som især er gode til hverdag, og er bare en god basic makeup at have.
Den kendte Technic Soft Focus powder og de smarte contour sticks er blandt makeup bestsellerne fra Technic Makeup brandet.

Makeupartisternes makeup til billige priser

Technic er både for professionelle makeupartister, og begyndere. Og her hos Luxplus er vi naturligvis stolte over at kunne tilbyde hele linien af produkter fra Technic, til meget fordelagtige priser. Vi har blandt andet Face and Body Shimmer, som egner sig perfekt til både små og store fester. Og når vi nu er ved glimmer, så har Technic også lavet nogle fantastiske highlightere, som virkelig kan få kindbenene til at poppe frem, og det kan vi lide. I forbindelse med dette, bør det også nævnes at Technic også har lavet forskellige produkter til contouring, som gør det muligt at få markeret ansigt helt rigtigt. Vi kunne blive ved, men det er nok nemmere at du selv prøver det, og til de priser, er der råd til at prøve lidt mere - det er da herligt!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.